Diskuze

Máme se bát dusičnanů?

Před lety byly dusičnany v zelenině velkým strašákem. Dnes už nejsou. Ne že by jich ubylo, jen se už nepovažují za tak škodlivé. Rozhodně nejsou důvodem, proč zeleninu zatratit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Novotný

13. 5. 2003 10:53
Ruprichu,Ruprichu
Ty jedeš!
0 0
možnosti

stalda

11. 5. 2003 14:00
Zbytečný článek
A z toho článku jsem se jako měl dovětět co?? Přesně jak už tu psal někdo jiný -- to už bychom nemohli jíst vůbec nic.
0 0
možnosti

honza

11. 5. 2003 8:41
Revoluční objev.
Po pádu komunistů odborníci zjistili jak špatně jsme se stravovali.Zelenina byla plná smrtících dusičňanů a mléko a mléčné výrobky byly ke konzumaci naprosto nevhodné.A světe div se,najednou ODBORNÍCI zjistí že to není pravda.Máme tu mléko do škol a dusičňany nejsou škodlivé.Ale mezitím naši zemědělci a zahrádkáři přestali zeleninu vyrábět,takže máme většinu zeleniny z dovozu.Je to náhoda nebo záměr?
0 0
možnosti

Ladino

11. 5. 2003 20:51
Re: Revoluční objev.
Zelenina se pěstuje. A chceš tím říct,že se přestala pěstovat, protože obsahuje dusičnany? Máš i pocit, že se přestalo produkovat ze stejného důvodu mléko a proto je ho teď nadbytek a hrozí jeho vylévání? Velice nesmyslný příspěvek.....
0 0
možnosti

zvedavy

11. 5. 2003 6:32
Odbornici na zeleninu?
Proc ten salat na obrazku vypada jak zeli?
0 0
možnosti

Josef

10. 5. 2003 12:25
to sou kraviny
Co nema dusicnany ma zas jine problematicke latky. Kde jsou ty casy, kdy se vsechno jedno normalne a lidi byli zdravy. Pripada mi, ze jedinej, nemoc sirici bacil, je ten co to porad nekde publikuje!!!!
0 0
možnosti

yxyx

10. 5. 2003 11:05
umrit hlady
to by clovek nesmel jist uz asi nic, dneska je skodlivy snad vsechno.....
0 0
možnosti