Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Málo chuti a hodně rizika

PLNĚNÉ BAGETY z obchodů? Žádná křupavá francouzská veka, ale většinou přerostlý rohlík naplněný víc majonézou než šunkou. A občas navrch okořeněný bakteriemi, které mohou představovat hrozbu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

pikulin

adresa boha
Kdo chce napsat přímo majiteli firmy Crocodille pište na pcichon@crocodille.com a můžete si pokecat, no jéje...  
0/0
5.8.2003 8:25

Unger

Re:
Asi som sa zosral.
0/0
13.8.2003 15:14

vězeń 3

ujezte se k smrti
ted si du ulovit neco k jidlu...
0/0
27.7.2003 21:22

chose

co mate proti sracce?
0/0
27.7.2003 18:44

Dan

Jedna věci mi není jasná
Jedna věc by mě zajímala: jak odborníci hodnotili zboží, které bylo zdravotně závadné? To nejprve hodnotili a pak zjišťovali závadnost, nebo nejprve zjišťovali závadnost a následně se vědomě s chutí zakousli do zdraví závadné potraviny? Opravdu by mě to zajímalo! V každém případě bych pro úplnost očekával i informace, kolik odborníků dostalo střevní problémy, kolik jich potupně vrhlo atd. :-) Dále bych očekával nějaký závěr na téma, co teda jíst, když bagety ne. Všichni víme, že v létě je to s potravinami problematické, tak když jste řekla a), zkuste říci i b) a poraďte nám, co lze bez rizika v létě konzumovat. Omezit se na informaci, že je dobré sledovat datum spotřeby a teplotu v boxu, kterou mimochodem od včerejška, kdy jsem si článek přečetl, marně na těch boxech s bagetama hledám, je vcelku zbytečná informace. Takhle mám pocit, že bez rizika můžu v létě jíst jen tvrdé bonbony a med, prosím proto o jakoukoliv informaci dřív, než skončím s nafouklým břichem z podvýživy na JIPce v Motole, ve společnosti těch, kteří také četli článek a dospěli ke stejnému závěru jako já!
0/0
27.7.2003 16:05

Error

Nic jiného jsem nečekal
Chápu, že když má někdo hlad, tak se na kvalitu moc nedívá. Když tak ty chudinky zapařené bagety v těch vitrínách vidívám, tak se divím, že si jich někdo pokud jde o kvalitu všimnul až těď. Už z jejich vzhledu se mi zvedá žaludek. ...Kdo ví, co je uvnitř.
0/0
27.7.2003 6:24

Taz Všechnoschramstnul

Jsem pro zachování baget tak jak jsou
Já bagety miluju a tohle o nich vím. V létě je to s nimi vždy trochu horší než v zimě. Nikdy mi z nich nebylo blbě a to je futruju v množství rozhodně větším než malém. Navrhuji aby se na obal napsalo, že po požití je možné dostat s****u, ale jen poprvé než si tělo zvykne, pak už je to pouze úžasná a všemi okousávaná, zbožňovaná bageta. Taková lehce nakvašená bageta má chuť mnohem plnější nebo jak bych to popsal. Každopádně pokud někomu už ten pohled na bagetu, která je zelená na mnohých místech a o původu některých kousků by se dala napsat sága o osmi svazcích, tak komu ten pohled nedělá dobře, tak ať se laskavě necpe bagetama. Kdo si myslí že právě vyvolená a zaplacená bageta zapáchá, ať ji hodí holubům nebo labutím. No a ten kdo nesledoval své instinkty a bagetu přes zápach, vzhled a jiný tvar přesto pozřel dostane buďto s*****u nebo mu bude blbě nebo se seznámí s lékařkami a lékaři a sestřičkami v nějaké nemocnici, navíc získá perfektní zážitky ze záchoda, které může dát v hospodě k lepšímu a navíc docela levně, protože salmonela nebolí, akorát má z p****e vodní dělo. Takže toliko o bagetách, hlavně aby nenapadlo tu Slepici zase něco rušit a zakazovat, například jako ty koblihy.
0/0
26.7.2003 23:09

Lukas 145122791

Re:
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) asi tak
0/0
27.7.2003 11:26

Roman

Re:
patřim taky k hromadným požíračům baget, hlavně crocodille golf, ale tvrdit, že salmoneloza nebolí je trochu nepravdivy. Bohužel jsem s touto nemocí už měl zkušenost (i když tenkrát nebyla způsobena bagetou) a můžu říct, že je to dost drsný. Teploty kolem 39-40C, a ta sračka.....no...s tím vodním dělem máš sice pravdu, ale ono je docela drastický když musíš srát a nemáš co :). Jinak znám dva lidi co dostali Kampylobakterii (něco jako salmonela) zrovna z Crocodille golfa :o(. Tak to vypadá,že to s nima asi omezím.
0/0
5.11.2003 13:31

Tom

Re:
Aby to bylo vyvážené, tak salmonela má i některé pozitivní stránky. Na hygieně, kde jsem byl jakožto podezřelé individuum konzumující podezřelé poživatiny vyslýchán (co jste jed', kde jste to koupil, myl jste si ruce, s kým jste se stýkal atd. :-)) jsem se dozvěděl, že jestli něco salmonela nesnáší, tak je to kyselé prostředí a silice obsažené v cibuli a česneku. Takže já dostal schválení jako optimální dietu jíst buřty s octem, cibulí a česnekem! Od okamžiku, kdy skončilo vodní dělo, jsem si to doslovně vychutnával.
0/0
5.11.2003 15:49

abcde

REDAKTORE, KAM JSI CHODIL DO SKOLY?!?!
Nauc se poradne pravopis nebo si ten clanek po sobe alespon precti!
Jen ignorant muze napsat takovou hrubku: "Stačí, aby bagety přivezli do obchodu"
Vrat se do skoly!
0/0
26.7.2003 20:44

McClane

Re:
Do školy se vrať ty a zopákni si, co je předmět a podmět, evidentně se ti to pomíchalo  
0/0
26.7.2003 21:34

Danny

Re:
Do školy se vrať ty blbečku. Než někoho budeš kritizovat, zeptej se někoho chytřejšího, který se dostal alespoň do třetí třídy základní školy.
0/0
26.7.2003 21:52

MC

Re:
podle mě je tam měkké ... protoze samotné bagety nic nikam nevozí ... jedná se o obchodníky a prodejce, kteří něco vozí...  
0/0
27.7.2003 21:25

Honzajs

Re:
A kam ty? Má to dobře...
0/0
5.11.2003 13:58

ROFL

Nevim, nevim
Nebylo by dobré u testu uvést: 1) Kdy byly výrobky vyrobeny. 2) Kolik dní před vypršením trvanlivosti byly testovány. 3) A hlavně otestovat více kusů od stejného výrobku z různých prodejen! Takhle totiž předejdeme tomu, že bude jeden výrobce křivě obviněn ze závadnosti potravin, jen proto, že v prodejně nedodrželi správné skladovací podmínky, což vedlo k rozšíření mikroorganismů... Jinak je tenhle test sice zajímavý, ale bohužel s uvedenými chybami absolutně nic neříkající.
0/0
26.7.2003 17:44

P.

A co se stane dale? Pravdepodobne nic. Nanejvyse se konstatuje. A reci se vedou a voda plyne. Nic dobreho pro zlepseni soucasneho (a zda se i beznadejneho) vseobecneho stavu v tomto zbabranem state! Diky Spidlo, Zemane, Klausi, a spol.
0/0
26.7.2003 17:32

vězeń 3

vzpoura
nenchte si tohle ibit, vzbourete se a dete do nich, do tech slabich blbecku, co si o sobe moc mysli... zkuste zit jinak, lip, nez ted,,, kdyz v noci obevite ve svem byte zlodeje, zabijete ho, pak sedite, proc? protoze kdybyste ho nezabily, tak byste zrejme vyhrali, jako mrtvoly zastreleny jeho pistoly... prijmenme zakony ameriky... tady se uz zit neda, v tomhle zurvenym state.... komunisty sme meli povrazdit. jaktoze je jeste mame v politice? sme tak hloupi??? delejme uz konecne neco... ja uz zacal...
vas vezen 3
0/0
26.7.2003 14:48

brekeke

Re:
Desim se toho, ze by lide jako tenhle pisatel zacali delat poradek v  "tomhle zurvenym state" . Myslim ze dalsi komentare nejsou nutne. No ale nic ve zlem, kdyby sis to nahodou "nenchal ibit"
0/0
14.8.2003 8:44

JIRKA

B A G E T Y ???
A PROČ REDAKCE NEUDĚLÁ JAKO JINDE JE BĚŽNÉ VE SVĚTĚ SROVNÁVACÍ TEST -  CHUTI VYHOVĚLO ::::  OD VÝROBCE ::::::::,  ZÁVADY MĚLO :::::  OD VÝROBCE :::::::,  ZÁVADY  BYLY NÁSLEDUJÍCÍ::::::::::::::::::::::::::
 
NEBO SE ZASE BOJÍME NĚKOHO , ŽE NÁM ŘEKNE TAK NÉÉÉÉ ... MUSÍME MÍT VÍCE " SELFCONTROL" TEDY VĚTŠÍ VNITŔNÍ SEBEDISCIPLÍNU A NE VŠE MŮŽEME PUSTIT.
 
TUHLE MNE ZNÁMÝ ŘÍKAL JAK U JEDNOHO SOUDU BYL PROKAZATELNĚ ZAUJATÝ SOUDCE /JSOU NA TO PÍSEMNÝ DŮKAZY V ORIGINÁLECH!!!/A SÁM SE PRÝ OSTATNÍM SMÁL A NIC NA NĚJ NEZABRALO, NO TO JSME TO DOPRACOVALI                 
SNAD U BAGET TO NEBUDE PODOBNÉ....
0/0
26.7.2003 14:04







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.