Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pravá mražená pochoutka je z mléka a cukru

Základem všech receptur pro výrobu zmrzliny, s výjimkou ovocných, je mléko. To je někdy ještě obohacené smetanou, ke které se přidává cukr - hodně cukru, zhruba 15 procent z celkové váhy surovin. Jeho role však nespočívá pouze v oslazení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Mara

zmrzka ale pořádná
Tak se podívejte na pořádnou zmrzlinu www.haagendazs.com
0/0
25.8.2003 14:42

Realista

ZMRZLINY
Co by jste chtěli! Jak můžete chtít kvalitní zmrzliny,když    1 litr stojí už od 22 kč. Děláme si to samy. Nechceme platit, tak obchodní řetězce tlačí na výrobce ať sníží co   nejvíce cenu.
0/0
16.8.2003 22:38

Ace2

Re:
Nesmysl, to je věc zákazníka, že si to kupuje. Když se podíváš, tak zjistíš, že existují i Rolls Royce jako jsou litrovky od Schollera, nebo Movenpicka pravda stojí přes kilo a někdy i hodně přes kilo, ale je to špička. No a dají se koupit v jakém koliv v tom zmiňovaným řetezci... chce se to jen dívat a vybírat. Kvalita je a nemusí se ani hledat. Je to jen o výběru a že se dá vybírat.... tak na co si ztěžujete...
0/0
17.8.2003 22:58

HONZA

Re: VÁŽNĚ
PODLE MĚ JETO TO SAMÉ JAKO U ŠPEKÁČKŮ.NĚKTERÉ NEMAJÍ S MASEM NIC SPOLEČNÉHO A NĚKTERÉ JSOU KVALITNÍ. SOUHLASÍM ALE S TÍM ŽE MEZINÁRODNÍ ŘETĚZCENUTÍ VÝROBCE, ABY VYRÁBĚLI ZA NIŽŠÍ CENU. ALE NAŠTĚSTÍ SE MI VYBAVUJÍ DVA DOBRÉ PŘÍKLADY VZDORU TĚMTO ŘEŤEZCŮM. PRIBINÁČEK,A JIHOČECKÝ JOGURT. POKUD U NÁS VYTVOŘÍME SILNOU AGENTURU NA PROPAGACI PRAVÝCH ČESKÝCH VÝROBKŮ U NÁS I V ZAHRANIČÍ, POTOM PODLE MĚ BUDE MOŽNÉ VYRÁBET KVALITNÍPOTRAVINY ZA TAKOVOU CENU ,KTERÁ NEBUDE VÝROBCE NUTIT VYRÁBĚT VANILKOVÉ ZMRZLINY BEZ  VANILKY, ŠPEKÁČKY BEZ ŠPEKU A PODOBNĚ, PROTOŽE ZÁKAZNÍCI SI BUDOU SAMI URČOVAT ,CO NA PULTECH CHTĚJÍ 
  
0/0
19.8.2003 14:58

Pavel Zatloukal

Re:
Zase prazdne kecy. Velke retezce jen reaguji na prani ceskych zakazniku a to uz nekolik let zni "hlavne at je to co nejlevnejsi". Nastesti uz se tento trend zacina obracet a segment zakazniku, kteri hledaji predevsim kvalitu se zacina zvysovat. Kdyz zajdu do Teska, najdu tam i "sunkovy narez" s 5% svalove bilkoviny, velkym pridavkem tuku, soji a barviv, tak i sunku s obsahem svalove bilkoviny 15%, ke ktere se soja ani nepriblizila. Jenze ta druha stoji treba o 2/3 vic, no.
0/0
24.8.2003 8:15

No Name

Re: Levna zmrzlina
S timhle bych nesouhlasil. Byl jsem na prazdninach v USA a tam stalo 5,5 litru zmrzliny (jedne z tech lepsich) 3 dolary. A nebyl to zadnej naslehanej snih, ale vyborna zmrzlina s poradnymi kusy ovoce.
0/0
1.10.2003 13:03







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.