Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ideální obal na potraviny neexistuje

Někdo klidně položí do lednice rozmrzající kuře hned vedle zbytku paštiky, jiný zase pečlivě ukládá jídlo do plastových krabiček, speciálních fólií a sáčků. Které obaly jsou vhodné pro jednotlivé druhy potravin?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

pinguinone

bud perla,nebo potrebuji poradit
hlinikova folie skodi zivotnimu prostredi
0/0
17.10.2003 17:47

Zdenka

laboratorni sklo
K uschove sypkych potravin je nejlepsi laboratorni sklo- prachovnice se zabrousenym hrdlem a zatkou.
0/0
11.10.2003 13:09

ales

Do oci bijici !!!
"V hodně vlhkém prostředí nepomohou sypkým potravinám ani dokonale těsnící nádoby."
0/0
11.10.2003 8:24







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.