Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak uchovávat jídlo v domácnosti

Aby potraviny vydržely co nejdéle čerstvé, je třeba jim věnovat trochu péče. Chcete vědět, jak na to? Jaké jsou základní zásady skladování? A jak je to s hliníkem - máme se ho bát?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

RAT

Autori na iDnes by si to po sonbe meli dvakrat cist a nahlas
Hanko, Hanko dej si vecerku a neplacej nesmysly! To ze by mi otevrena marmelada vydrzela jen 3 dny, to se nenech vysmat, ale s tim ze se z rajcat a jine kysele zeleniny uvolnuje hlinik, tak tos me fakt dostala! Neni to nahodou obracene?
Jo a jen tak mimochodem hlinik se odstehoval do Humpolce. :-)
0/0
14.10.2003 14:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.