Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nekupujte místo uhlí popel

Optimální uhlí na grilování nesmí být moc vlhké, jinak by špatně hořelo. Nesmí v něm být moc popela, ten nehoří, a zbytečně bychom tedy platili za něco, co nevyužijeme. Aby se s ním kuchaři dobře pracovalo, nesmí být moc drobné, ani moc velké.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Petr V.

Hm dobry,
ale neni nad plynovaj nebo elektrickej gril. Maso neni samej popel a je i rovnomerneji upeceno. V klidu si muzete zapnout jen "prihrivani" a cakat se v bazenu treba hodinu. Masicko na vas bez jedineho ohlidani pocka teple.
 
Pokud uz musim na chate zvolit jinou metodu, udelam si jednoduse vlastni kopu zhaveho ze dreva a na kupovani nejakeho uhli zvysoka!
0/0
31.7.2004 23:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.