Diskuze

Nekupujte místo uhlí popel

Optimální uhlí na grilování nesmí být moc vlhké, jinak by špatně hořelo. Nesmí v něm být moc popela, ten nehoří, a zbytečně bychom tedy platili za něco, co nevyužijeme. Aby se s ním kuchaři dobře pracovalo, nesmí být moc drobné, ani moc velké.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr V.

31. 7. 2004 23:56
Hm dobry,
ale neni nad plynovaj nebo elektrickej gril. Maso neni samej popel a je i rovnomerneji upeceno. V klidu si muzete zapnout jen "prihrivani" a cakat se v bazenu treba hodinu. Masicko na vas bez jedineho ohlidani pocka teple.
 
Pokud uz musim na chate zvolit jinou metodu, udelam si jednoduse vlastni kopu zhaveho ze dreva a na kupovani nejakeho uhli zvysoka!
0 0
možnosti