Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Tuk z grilu nesmí kapat do ohně

Položit na rošt grilu tučné maso naložené v olejové marinádě a nechat je svému osudu znamená, že se za chvíli dostaví oblaka hustého dýmu. Ten je známkou toho, že se tvoří škodlivé látky. Pokud je však grilování provedeno správně, představuje jeden z nejzdravějších způsobů přípravy masa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Kolrab

Deti a psi
A jak jako drzte deti a psi v bezpecne vzdalenosti od grilu? Snad kdyz pouziju hlinikovou misku aby nekapal tuk do ohne nebo spalene kousky odrezu, tak to snad neni problem???
0/0
1.8.2004 23:15

igigi

a Kefalín
A Kefalín čo je to - hen ono slovo - řežavé lebo snad řeřavé?
0/0
1.8.2004 18:08

kolar

brikety vs. uhli
Myslím si , že lepší topivo na gril jsou brikety
0/0
1.8.2004 14:26

Petr

Okurkova sezona
Bla bla, bla bla. Proboha za tohle je nekdo placenej? Doufam, ze ne!
0/0
1.8.2004 9:50

nadrchalp

Re:
Doufam, ze ti taky za takovej zvast nezaplatili
0/0
1.8.2004 11:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.