Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Překvapení skryté mezi dvěma plátky

Plněné bagety se hodně zlepšily. Přesto se jim dá ještě mnohé vytknout: špatná kombinace náplně, hodně majonézy, málo zeleniny a mizerné pečivo. A taky hodně bakterií. Měli byste lépe volit a kombinovat suroviny, šetřit s majonézou, dopékat a nepřepékat pečivo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

asddsawwr

asd
 
0/0
25.10.2004 12:33

iuos

hmm
přečtěte si složení, některé kombinace vám nemusí chutnat h- no tak to je rada nad zlato
0/0
9.8.2004 11:40

Petr V.

Prasata!
Jenom prase by strcilo bagetu do pusy a pak se teprve dotazovalo na vysledky hygienickych testu. Holt idnes!
0/0
8.8.2004 11:36

he

Re: hehe
ty ses ale trouba co?
0/0
8.8.2004 13:28

Gd_Sht

a kde je deli?
Nikde jsem nezahlid Deli Gurmán - je to bageta dostupná na hodně místech a je i celkem dobrá.
Co se týče zeleniny tak ta bývá někdy opravdu ve špatném stavu. Někdo tu psal že ji vyndá a bagetu vytuní podle svého vkusu, ale to je podle mě zbytečně složité, to uz je lepsi zajit nekam do bagetarny a nechat si udelat bagetu s naplni, kterou si sami vyberete..¨
Bagety rulezz! :-)
0/0
8.8.2004 4:26

Krokodýl

Cvalík
Kde máte Cvalíka?
0/0
7.8.2004 23:36

hjkhjkh

hjjkhjkhjk
bagety sou humus, neni nad obycejnou hosku se sunkou, syrem nebo salamem
0/0
7.8.2004 22:52

mrkmrk

Zoufale málo zeleniny!
Jo, zeleniny je v bagetách málo, respektive není skoro žádná! Samá majonéza, maso a nezbývá než dokoupit zeleninu a bagetu předělat! Srovnám-li to s bagetou ve Francii, zelenina často tvoří polovinu tloušťky bagety.  To bude asi důvodem, proč Francouz tvoří polovinu tloušťky Čecha...
0/0
7.8.2004 22:31

Hezky

Re:
 Na tom něco bude.
0/0
8.8.2004 16:24

mnamka

bageta
Zelenina v bagetách je zoufalé uschlá.To radši žádnou.Všichni se mi smějí,že jí vyhazuji.Když se někoho zeptám: Chceš jí ? Uteče.Zeleninu mám rád,ale jen v bagetě,kde jí udělají na počkání.Viz Kulaťák na Praze 6.Jinak jí nelze uchovat v normálním stavu.To raději přtlačte jinde.Dobrou.
0/0
7.8.2004 22:20

ll

Málo zeleniny???
Už teď myslím, že je v bagetách zeleniny akorát
S dresingem bych to taky neviděl tak tragicky. Nestalo se mi už dlouho, že by byla bageta od dresingu rozmáčená.
0/0
7.8.2004 15:37

Peet

bageta
Musim říct, že jedna z nejlepších baget je "gurmán". Výborná chuť, dresing tak akorát, nikde okolo nic nepadá ani neteče, prostě super. Oproti např. dříve oblíbené kuřecí bagetě, kde ty kuřeí nugety byly sice velký, ale nedalo se to stčit do pusy zároveň s bagetou a ještě k tomu tam do toho dávaj dost pálivej dresing... takže zkrátka "gurmán" je nej  
0/0
7.8.2004 14:31

david v_b

prekvapeni od MFdnes :(((
lituju redakci mf dnes . ze stvorili zas jeden paskvilni test.. nejen ze nebylo to o tom kolik stoji ,kolik vazi a co obsahuji a co pisou na obale vyrobci, ale to ze vybrali bagety ktere nejsou k dostani nejen vsude ale neni udelana ani paleta na vyber.. proste spatny test... tak si priste dejte zalezet a krome chutoveho pozitku vyberte taky i dalsi faktory co jsem jiz zminil... ad bagety.. v brne jsou takz bagetarny kde si clovek necha nalozit to co mu chutna : ))) adios a polepsete se
0/0
7.8.2004 13:57

Jaňula

bagetka z Brna
Hele máš pravdu, v Brně pod Zelńákem je úúúúúúúúúúúžasná bagetárna-fakt boží.Vždycky když do Brna dojedu tak se tam šupajdim nejest.A vůbec tam nejsou špatný ani ty palačinky-taková na slano dělaná s česnekovým sýrem a šunčičkou.. Fakt supr bagoška!!!
0/0
7.8.2004 16:46

Homer1

Re:
Kde to tam je? Dost často se okolo potloukám ale nemám tušení kde je to místo. Díky.
 
0/0
7.8.2004 23:52

MILK

Re:
na Pekařské kousek pod zastavkou šaliny (na straně v pravo když jedeš z mendlaku)....alespon tohle je ta o ktere vim ja
0/0
8.8.2004 0:57

tomm

fuj
TAKOVEJ HUMUS JAKOU JSOU BAGETY ROZVAZENY V USMOLENJCHAUTECH VYRABENE VETSINOU UKRAJINKAMA BYCH                N E Z R A L
0/0
7.8.2004 12:53

Roco

Nejsou lahůdky jako lahůdky, aneb Čech sežere všechno,hlavně že je to levné!
Co kdyby takhle porota raději donutila potravinářskou inspekci, aby důsledně kontrolovala výrobny lahůdek.Právě tato instituce to má na starosti a kontroly z jejich strany nejsou žádné.Přijdou jenom na udání!Dnes může vyrábět lahůdky každý, aniž by výrazně investoval do provozu a zařízení.Lahůdkářských výroben, kde vyrábějí v těchto parných dnech bez klimatizace,na jednom stole dělají řízky a za chvíli chlebíčky,kde se neumývají přepravky, jenom je vytřou kusem hadru,kde se tahá zboží po špinavé podlaze a tak bych mohl pokračovat.je v téhle zemi rozhodně více než těch které jsou na profesionální urovni.V Liberecké kraji určitě!!!
0/0
7.8.2004 9:29

Janča

Hodnotili jste jen šunkové...
Jejda, vy jste hodnotili jen šunkové, salámové, sýrové. Můj oblíbený kuřecí mls nikde. Vím, že je to teoreticky méně náchylné, ale problém s dresingem je tam taky - jak zvolený druh, tak i množství atd... No, škoda.
0/0
7.8.2004 9:02

Okej

Bageta?
Ta nej bageta je ta americka. Ty se zadna jina nevyrovna. V CR jsem vyzkousel snad vsechny, ale oproti te americke to vubec nejsou bagety, ale kus polosuche housky. Verte, nebo ne. Neuskodilo by tam dodavat bagety co mame tady u nas v US.
0/0
7.8.2004 5:29

Milanius

Re:
S tim musim jedine souhlasit, byl jsem v Chicagu letos na Silvestra a ta tepla bageta s krutim masem ze Subway byla naprosto ta nejlepsi, co jsem snad kdy jedl.
V Praze byvala velmi dobra baguetterie vedle Bile labute, bohuzel uz tam tak dva tri roky neni a o podobnem podniku nevim.
Bagety balene v igelitu nejim, prijde mi, ze chutnaji vsechny stejne nijak a pokazdy jsem z nich mel pr....
0/0
7.8.2004 11:04

Boh.

Re:
Subway je i v Praze, ale ceny ledatak pro cizince. Stejně tak Baguetterie na Vítězném náměstí - jenže ta bageta je fakt výborná:)
0/0
7.8.2004 11:09

Dzonatan

Re:
mně teda junkfood ze subway nikdy moc nejel, mnohem radši jsem měl takový všehomix z publixu, klidně i s houbama, nebo naopak úplně jednoduchý cuban, ale ne ten z benzinek.
0/0
7.8.2004 12:20

m

Re:
vyborny je ExpresSandwich nebo tak nejak. Vyborne bagety i teple. V anglicke pod Mirakem a na Andelu. Mnam....
0/0
7.8.2004 14:53

defacto

Re:
no nejlepsi je quizmos, to je lepsi nez naka francouzska restaurace!!!! skoda ze neni v cr:(
0/0
7.8.2004 16:45

Milanius

Re:
Souhlas, TACO BELL mi tu taky chybí
0/0
9.8.2004 11:07

Homer1

Re:
Jó jó, taky jsem si tam chodil pro bagetu s lososem, se šunkou, s pršutem, atd, atd... ku*va, poslintal jsem si klávesnici!
BOHUŽEL, už tam dávno není. Škoda.
0/0
7.8.2004 23:55

sf2

Poradna begeta
Ja tedy osobne bych volil, poradnou domaci bagetu ktera mezi dvemi houskami opravdu notnou davku sakamu a syra a ne to co davaji vyrobci, jeden platek od druhu a hotovo... At ta bageta stoji o neco vice, ale musi to byt odpovidajici mnozstvi ku cene, coz nyni bohuzel moc neni....
0/0
7.8.2004 3:19

MN7

majonezy atd....
Kdyz tedy jsou majonezy a ruzne dresingy pro nektere problem.(a popravde to pekne zamaci bagetu),tak proc se teda neprodavaji vedle urciteho vyrobku zvlast?Muzou byt vyrabene v mensich saccich jako cukr...a kazdy kdo si bude chtit vzit na bagetu majonezu nebo kecup,tak sito vezme bokem.Pak at si kazdy da na bagetu podle sveho gusta co chce.
0/0
7.8.2004 2:50

Zipperr

Re:
kdyby delali bagety suche, bez kecupu ci dresinku tak si nemyslim, ze by to verejnost prijala s nadsenim..platit za neco co bylo pred tim zadarmo..a druha vec, ty by ses chtel hrabat v bagete nekde na benzince a davat do ni kecup?dobrou chut..
0/0
7.8.2004 10:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.