Diskuze

Překvapení skryté mezi dvěma plátky

Plněné bagety se hodně zlepšily. Přesto se jim dá ještě mnohé vytknout: špatná kombinace náplně, hodně majonézy, málo zeleniny a mizerné pečivo. A taky hodně bakterií. Měli byste lépe volit a kombinovat suroviny, šetřit s majonézou, dopékat a nepřepékat pečivo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

asddsawwr

25. 10. 2004 12:33
asd
http://www.seznam.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://www.seznam.cz
 
0 0
možnosti

iuos

9. 8. 2004 11:40
hmm
přečtěte si složení, některé kombinace vám nemusí chutnat h- no tak to je rada nad zlato
0 0
možnosti

Petr V.

8. 8. 2004 11:36
Prasata!
Jenom prase by strcilo bagetu do pusy a pak se teprve dotazovalo na vysledky hygienickych testu. Holt idnes!
0 0
možnosti

he

8. 8. 2004 13:28
Re: hehe
ty ses ale trouba co?
0 0
možnosti

Gd_Sht

8. 8. 2004 4:26
a kde je deli?
Nikde jsem nezahlid Deli Gurmán - je to bageta dostupná na hodně místech a je i celkem dobrá.
Co se týče zeleniny tak ta bývá někdy opravdu ve špatném stavu. Někdo tu psal že ji vyndá a bagetu vytuní podle svého vkusu, ale to je podle mě zbytečně složité, to uz je lepsi zajit nekam do bagetarny a nechat si udelat bagetu s naplni, kterou si sami vyberete..¨
Bagety rulezz! :-)
0 0
možnosti

Krokodýl

7. 8. 2004 23:36
Cvalík
Kde máte Cvalíka?
0 0
možnosti

hjkhjkh

7. 8. 2004 22:52
hjjkhjkhjk
bagety sou humus, neni nad obycejnou hosku se sunkou, syrem nebo salamem
0 0
možnosti

mrkmrk

7. 8. 2004 22:31
Zoufale málo zeleniny!
Jo, zeleniny je v bagetách málo, respektive není skoro žádná! Samá majonéza, maso a nezbývá než dokoupit zeleninu a bagetu předělat! Srovnám-li to s bagetou ve Francii, zelenina často tvoří polovinu tloušťky bagety.  To bude asi důvodem, proč Francouz tvoří polovinu tloušťky Čecha...
0 0
možnosti

Hezky

8. 8. 2004 16:24
Re:
 Na tom něco bude.
0 0
možnosti

mnamka

7. 8. 2004 22:20
bageta
Zelenina v bagetách je zoufalé uschlá.To radši žádnou.Všichni se mi smějí,že jí vyhazuji.Když se někoho zeptám: Chceš jí ? Uteče.Zeleninu mám rád,ale jen v bagetě,kde jí udělají na počkání.Viz Kulaťák na Praze 6.Jinak jí nelze uchovat v normálním stavu.To raději přtlačte jinde.Dobrou.
0 0
možnosti

ll

7. 8. 2004 15:37
Málo zeleniny???
Už teď myslím, že je v bagetách zeleniny akorát
S dresingem bych to taky neviděl tak tragicky. Nestalo se mi už dlouho, že by byla bageta od dresingu rozmáčená.
0 0
možnosti

Peet

7. 8. 2004 14:31
bageta
Musim říct, že jedna z nejlepších baget je "gurmán". Výborná chuť, dresing tak akorát, nikde okolo nic nepadá ani neteče, prostě super. Oproti např. dříve oblíbené kuřecí bagetě, kde ty kuřeí nugety byly sice velký, ale nedalo se to stčit do pusy zároveň s bagetou a ještě k tomu tam do toho dávaj dost pálivej dresing... takže zkrátka "gurmán" je nej  
0 0
možnosti