Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bude ročník 2004 špičkový, nebo jen průměrný?

Jaký bude letošní ročník? Lepší, nebo horší než v minulých letech? Otázka, která zajímá každého milovníka vína. Sami vinaři však na ni neradi odpovídají. "To mohu říct teprve, až ochutnám víno. Loňský rok se dopředu chválil, ale v podstatě to není pozitivní ročník, chyběly v něm třísloviny," říká mikulovský vinař Josef Peřina.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Robert

cukr ???
Ač mám vína od p.Váni rád, měl by si urychleně přečíst novelu vinařského zákona 321/2004 Sb. Docukřování je totiž zakázáno s výjímkou hroznového moštu, zahuštěného hroznového moštu a rektifikovaného hroznového koncentrátu.
0/0
10.9.2004 22:44

Marwinn

Re:
Docukřuje se mošt...
0/0
12.9.2004 13:51

Robert

Re: cukr
Tak jinak. Ducukření řepným cukrem je od 1.5.2004 zakázáno.
0/0
13.9.2004 9:31

korela

Re:
V Čechách se snad docukřovat pořád smí, ne? Morava je v jiný skupině...
0/0
13.9.2004 16:28

Koliha

Už aby tady to víno bylo
0/0
10.9.2004 12:48







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.