Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ceny drůbežího masa padají

Je libo kilo kuřecího masa za čtyřicet korun? Až tak nízko totiž klesly ceny drůbežího masa například v obchodech Albert, přestože běžná cena původně přesahovala 60 korun. O necelou dvacetikorunu zlevnila také kachna v supermarketu Hypernova, na nebývalých 65 korun za kilo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

jirikxxxxx

Ptačí chřipka
Jak již řekl kolega Pollert, proč bych se měl bát ptačí chřipky, nejsem pták. Pokud se zrovna nelíbám s ptáky, nežiji s nimi ve společné domácnosti, tepelně upravuji jejich maso, pak si myslím, že nejsou obavy moc na místě. Podobné nebezpečí představuje salmoneloza obsažená ve většině kuřecího masa a vejíčkách. Jiná situace by nastala, pokud by došlo k mutaci viru a byl přenosný z člověka na člověka, ale takový případ zatím nebyl zaznamenán.
0/0
21.2.2006 7:34

Jesuslives

Re: Ptačí chřipka
..pokud nekouris ptaky ;-)))
0/0
21.2.2006 8:35

Ondřej Páč

Dopis
Proč bych měl když u 70 stupňů se vir za sekundu zničí.
0/0
20.2.2006 16:21







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.