Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kukuřice cukrová má být sladká, slaná a zlatá

Kukuřice cukrová sice patří mezi významné obilniny, velkou oblibu si však získala i jako zelenina. Z ulic českých měst známe vařené kukuřičné klasy nabízené ve stáncích s rychlým občerstvením a žlutá zrna, ať už v čerstvé, mražené nebo konzervované podobě, se už zabydlela v tuzemských obchodech. Výrobců, kteří je nabízejí v konzervě, stále přibývá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Martin Moravec

Kukuřice cukrová má být sladká,slaná a zlatá
DO testu na kukuřici bych doplnil že kukuřice Bonduelle je vakuovaná a v balení je pouze kukuřice a nikoli nálev.
0/0
16.1.2002 12:02







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.