Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

(Ne)vznešené pivo

Tak jako jinde ve světě je normální zajít na víno či na kávu, v Česku se chodí na pivo. Někdy se zdá, že návštěvníkům hospod je skoro jedno, co pijí. Jakou teplotu by však mělo pivo mít a můžete je vrátit, když zapáchá? Piva se dříve rozdělovala podle stupňů či procent (obsah extrahovaných látek v mladině), nyní se dělí podle normy Evropské unie na tři kategorie: výčepní, ležáky a speciály.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Jirka

U Vejvodu kradou
Pri navsteve pivnice U Vejvodu v Praze jsme misto objednaneho Prazdroje 12 st. dostali desitku. Zapratit ovsem pozadovali Prazdroj 12 st.
Od doby kdy rozsirili sortiment o 10 st. pivo je toto okradani hostu bezne!!
U CSI neni mozne dosahnout napravy,protoze jeji inspektori maji podil na nakradenem zisku.
Toto neni vymysl,ale skutecnost.
Je zde vubec nekdo schopen zjednat napravu?
 
 
0/0
29.10.2002 20:01

George

A co kvasinky .. ?
"..., takže pivo zapáchá a plavou v něm nečistoty....." Tak jestli i kvasinky jsou brany jako necistota??  Dik
0/0
19.8.2002 13:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.