Diskuze

(Ne)vznešené pivo

Tak jako jinde ve světě je normální zajít na víno či na kávu, v Česku se chodí na pivo. Někdy se zdá, že návštěvníkům hospod je skoro jedno, co pijí. Jakou teplotu by však mělo pivo mít a můžete je vrátit, když zapáchá? Piva se dříve rozdělovala podle stupňů či procent (obsah extrahovaných látek v mladině), nyní se dělí podle normy Evropské unie na tři kategorie: výčepní, ležáky a speciály.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jirka

29. 10. 2002 20:01
U Vejvodu kradou
Pri navsteve pivnice U Vejvodu v Praze jsme misto objednaneho Prazdroje 12 st. dostali desitku. Zapratit ovsem pozadovali Prazdroj 12 st.
Od doby kdy rozsirili sortiment o 10 st. pivo je toto okradani hostu bezne!!
U CSI neni mozne dosahnout napravy,protoze jeji inspektori maji podil na nakradenem zisku.
Toto neni vymysl,ale skutecnost.
Je zde vubec nekdo schopen zjednat napravu?
 
 
0 0
možnosti

George

19. 8. 2002 13:56
A co kvasinky .. ?
"..., takže pivo zapáchá a plavou v něm nečistoty....." Tak jestli i kvasinky jsou brany jako necistota??  Dik
0 0
možnosti