Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Proč jsou dnešní potraviny horší než dřív

Výrobci chtějí vydělat, proto používají nekvalitní suroviny. Tak většinou odpovídali čtenáři na otázku po příčinách všech změn k horšímu. Dřív byly přísnější normy, dnes si každý může vyrábět, co chce, dodávali někteří.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Heidi

Kam se podeli?
Nechci navozovat nalady "jo, to drive, jeste za starych zlatych socialistickych casu", ale ptam se, kam se podely napr.MILACEK,pamatujete si na tu chut smetanovo jahodovou, tu jsem od te doby nenasla.Jeste jde Bohunka a Kuninek.
0/0
18.10.2002 12:15

M.

Amarouny
A jak jsme ještě nedávno zazlívali autorům sci-fi jejich příliš černé prognózy! Celý potravinářský průmysl směřuje k potravinám s jednotným nejedovatým základem, rozmanitě ovoněným, obarveným a ochuceným, s různou mírou křupavosti. 
0/0
9.10.2002 15:11







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.