Diskuze

Češi se drží vpředu v konzumaci králíků

Češi se stále drží na evropské špičce v konzumaci králíků. Ačkoli se může zdát, že změna životního stylu umlčela tradiční venkovské domácí chovy, průměrný Čech sní podle statistiky ministerstva zemědělství stále necelé tři kilogramy králičího masa ročně. Italové snědí ještě o dva kilogramy více, s Francouzi a Belgičany už se ale lze srovnávat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

skřítek

5. 2. 2003 8:49
A hlavní je, že všichni mluvíte k věci....jako vždy!
0 0
možnosti

,

5. 2. 2003 12:16
Re:
Tak jsem si nějak vzpoměl na Slunce, seno a pár facek jak tam ten mladej říkal. "Zase králíka, pořád jíme jenom králíky. Ani Punťa už to nechce žrát. Že jo Punťo"
0 0
možnosti

Věra

4. 2. 2003 13:27
králičí maso
Králičí maso je bílé maso, tedy vhodné k dietnímu stravování. Navíc je i libové. Celá léta je táta pěstoval a my samozřejmě konzumovali. Je třeba ho ale umět připravit. Je vynikající. I pro labužníky. Lze z libového dělat i tzv. "čínu..." atd..
0 0
možnosti

cowboy

4. 2. 2003 14:13
Re: králičí maso
Tvůj táta králíky pěstoval? A nezbylo mu ještě nějaké semeno nebo sazenice. Blýží se jaro, že bych si nějaký ty králíky taky zasadil.
0 0
možnosti