Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Remoska: český hrnec dobývá světové kuchyně

Když Jiřího Blažka v roce 1994 napadlo koupit licenci na remosku a vyrábět tuto padesát let starou českou kuchyňskou pomůcku ve vlastní firmě, úspěch mu předpovídal málokdo. Odborníci na kuchyňskou techniku nad remoskou tehdy lámali hůl v domnění, že v době mikrovlnných trub a fritovacích hrnců vyšla z módy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Andělíček

A co teprve Česká ulička nebo knedlo,vepřo,zelo!
0/0
9.10.2003 11:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.