Diskuze

Mořské ryby, které nabízí tuzemský trh

Mořské ryby se v průměrné české rodině ocitají na stole jen výjimečně a pouze tam, kde je znají a mají s nimi zkušenosti. Je to škoda, neboť mořské ryby mají velkou výživovou hodnotu, obsahují pro lidský organismus více cenných látek než ryby sladkovodní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Janča

14. 2. 2004 17:34
pro redakci
Ďas mořský a losos-prohodili jste nadpis s textem...
Jinak bych doporučila čerstvého tuňáka naložit do trochu sojové omáčky-pak opéct jako steak. A halibut je vynikající, když ho uděláte klasickým způsobem: trošku potřít citronem, sůl, pepř, zaprášit moukou a šup s tím na pánev na ryby...lahůdka;)
0 0
možnosti