Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Klatovští rybáři posilují výrobu

Hlavičky makrel, jedna za druhou, stříbrné šupiny se lesknou v umělém světle. Ryby zavěšené na kovových tyčkách míří do udírny. Zavoní bukové štěpky, vše je připraveno. Několik hodin budou ryby chytat novou chuť a vůni, pak dát chladit, zabalit a ryba může k zákazníkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

eliska

ne nadarmo se rika
....host je jako ryba, za 3 dny smrdi....Cim rychleji se ryby dostanou do udirny, nebo rovnou rozporcovane na stul , tim lip.....
0/0
28.2.2004 5:54







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.