- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
osobně nejvíce grilujeme na vyzděném,vlastnoručně postaveném grilu,drahé dřevěné uhlí nekupujeme,vyrábí se totiž spalováním dřeva,kdy se nechají odejít pouze plynné složky,a to zvládnem taky. výhoda plynových grilů je v tom,že s nimi zvládnete i dlouhou,početnou párty.udrží vám konstantní výkon grilování po dlouhou dobu. Jinak odpůrci grilu si jistě povšimli,že komerční grilováci (prodejci grilovaných pokrmů na různých akcích) mají vrstvu dřevěného uhlí,kterou odspoda rozpalují zamaskovaným plynovým hořákem.
Co - grilovat maso na plynu? A to chcete jíst? Proč si na to teda rovnou nevezmete PEPO, pevnej líh nebo polystyrén na podpal. Nebo to rovnou natřete nahnědlým industrolem, v odstínu opečenýho masa, ušetříte si čas strávenej tím koksováním masa který nazýváte grilováním...
Chce se mi zvracet.
Moje rec, grilovane maso je nejlepsi na drevenem uhli. Grilovani na plynu mi pripada stejne jako strcit klobasu primo do plynoveho horaku
Velice fundovaný dotaz - (Willy) KOTAZ. Nech si chutnat