Diskuze

Grily: Na uhlí, plyn či elektřinu?

Kdo by si nechtěl za příjemných letních večerů občas dopřát nějakou grilovanou lahůdku. Stačí se jen rozhodnout, jaký typ grilu vám bude vyhovovat, a zajít do obchodu. Vybírat přitom můžete nejen podle tvaru, druhu paliva a velikosti, ale i podle ceny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vymrzovac

26. 5. 2006 8:20
a už jste někdo pořádně griloval?

  osobně nejvíce grilujeme na vyzděném,vlastnoručně postaveném grilu,drahé dřevěné uhlí nekupujeme,vyrábí se totiž spalováním dřeva,kdy se nechají odejít pouze plynné složky,a to zvládnem taky. výhoda plynových grilů je v tom,že s nimi zvládnete i dlouhou,početnou párty.udrží vám konstantní výkon grilování po dlouhou dobu. Jinak odpůrci grilu si jistě povšimli,že komerční grilováci (prodejci grilovaných pokrmů na různých  akcích) mají vrstvu dřevěného uhlí,kterou odspoda rozpalují zamaskovaným plynovým hořákem.;-P

0 0
možnosti

Ropák

19. 5. 2006 21:44
Fujtajbl

Co - grilovat maso na plynu? A to chcete jíst? Proč si na to teda rovnou nevezmete PEPO, pevnej líh nebo polystyrén na podpal. Nebo to rovnou natřete nahnědlým industrolem, v odstínu opečenýho masa, ušetříte si čas strávenej tím koksováním masa který nazýváte grilováním...

Chce se mi zvracet.

0 0
možnosti

Mirek

22. 5. 2006 17:41
Re: Fujtajbl

Moje rec, grilovane maso je nejlepsi na drevenem uhli. Grilovani na plynu mi pripada stejne jako strcit klobasu primo do plynoveho horakuRv

0 0
možnosti

Willy

19. 5. 2006 12:48
Opomněli jste

A co gril na rozřezané pneumatiiky?

0 0
možnosti

ravoky

19. 5. 2006 15:21
Re: Opomněli jste

Velice fundovaný dotaz - (Willy) KOTAZ. Nech si chutnat;-)

0 0
možnosti