Diskuze

Letní abeceda: Potraviny na vašem talíři od A do Z

V létě nikdo nemá chuť se stravovat jako po celý rok. Komu by se chtělo stát u plotny a vyvařovat, když venku je tak krásně! A tak přichází ke slovu rychlé občerstvení, nebo naopak pomalé zahradní grilování. Ani jedno není bez rizika, léto je vůbec pro naše žaludky riskantní podnik.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

roman

29. 6. 2006 10:32
bílé klobásy?

já myslel, že klasické klobásy jsou barevné díky koření (např. paprice). Upřímně řečeno - vyzkoušel jsem několik druhů bílých klobás, ale nikdy jsem si nepochutnal.

0 0
možnosti

roman

29. 6. 2006 10:31
bagety pouze z chlaďáku?

Proč bych měly být závadné bagety, které nejsou v chlaďáku? Nebo se mluví o bagetách plněných? To by ale autor článku měl napsat.

0 0
možnosti

Quasar

27. 6. 2006 14:48
Aha,

Tak co mám tedy  jíst...?;-D

0 0
možnosti

Zlej

27. 6. 2006 15:15
Re: Aha,

whisky! na druhu nezáleží, akorát se doporučuje omezit konzumaci na maximálně 2 litry za den, páč to nedělá dobře na pleť.;-D

0 0
možnosti

Pelotrix

27. 6. 2006 13:53
Omyl

Teplota podávaných jídel (nejen v čínských restauracích) by měla být 63°C a ne 70°C jak píše autorka Rv.

0 0
možnosti

Brundi

27. 6. 2006 15:18
Re: Omyl

Vy jste ale vtipalek! ;-D

0 0
možnosti

Richie_UT

27. 6. 2006 12:36
meloun

Od kdy je melou ovoce ;-)

pokud vím, tak se jedná o zeleninu

0 0
možnosti

Brundi

27. 6. 2006 15:17
Re: meloun

Heheee, co bylo driv vejce nebo slepice?

Podle me vzdy slo o ovoce.

Jak rozlisujete zeleninu a ovoce? ;-)

0 0
možnosti

liboreee

27. 6. 2006 10:42
bílá klobása

je bílá protože obsahuje nebo neobsahuje dusitanovou sůl? je tedy neškodná?

0 0
možnosti