- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ne všechno, co pochází z Číny je to pravé, ale čínská vepřová konzerva byla vždy kvalitní. To, co si dovoluje Hamé s podobným obalem nabízet je vážně ostuda českého výrobce a klamání spotřebitele! To to vážně neumíte udělat?! Jde to, jedna znojemská konzervárna (přesný název neznám) dělá dokonalou "repliku" v menším balení - chuťově i obsahově k nerozeznání. Nicméně by mě zajímalo, jestli už vážně neexistuje nějaký dovozce originálu, když se k nám z číny dováží kdeco....
nedávno jsem takovou konzervu koupil v domění, že si na ni pochutnám, bylo na ní napsáno vepřové maso, vypadalo to na nálepce jak kdysi čínský luncheon-meat a nakonec to nechtěl žrát ani pes. S vepřovým masem to mělo moc málo společného a chuť vepřového masa to nemělo. ¨Chodím dost často na tůry, kupuji si na opíkačku trampsou klobásu, to je snad jediná náhrada za bývalé chutné špekáčky, ty dnešní špekáčky mají barvu jako by byly udělány ze zdechlin a žrátr se to nedá.
Ceske konzervy s nazvem "Veprove maso" nakupuji i zde v USA. Jsou za $2.50 (0.5kg) a maji vynikajici kvalitu.
Porovnaval jsem je s polskymi a americkymi armadnimi (veprove maso) ale ty se ceskym nevyrovnaji. Konzervy je dopbre mit napriklad pro potrebu nouze, pri zivelnych pohromach a podobne. Kdyz jedu na dovolenou tak se prece stravuji a spim v Hotelu.
Asi ty co dovážej do USA vyráběj kvalitnějc, aby se to tam vůbec prodalo, když sem si naposled dával vepřový ve vlastní šťávě, bylo to spíš sádlo s trochou masa. Ne že by to chutnalo špatně ale masa tam bylo žalostně málo. A lančmít to je běs taky udělejte test. Dřív to byla pochoutka, dnes se to drobí a přichytává na pánev