- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a ze to tak umej i v Plzni na Spilce. To jen Moravaci tocej pivo z vejsky a cumej jak jim to peni. Pak do toho ukapavaj jak prostatici. To je fakt dobrota... Holt vino maj hnusny a o pivu vedi taky prd. Tak leda se zlamat destilatem ci okenou ;-D
ktery se napred roztoci...a pak za chvili dotoci lepsi nez kdyz se toci najednou...????? Muzete me to nekdo z pivaru rict?? diky.
...meli vzdycky lidi tendenci jine lidi "ojebavat". Staci se podivat na tzv. "prazsky tyden" - 4 dny prace, patek je uz takova "mala sobota", takze kdo by si kazil den praci...Zlate porekadlo zni "Prazakovi nikdy never!"...
presne prazaci jsou dobytek.mas jeste nejake podobne vtipne myslenky ketre nam chces sdelit?
Raději jsem ,když mi přinesou rychle natočené pivko ,než když se tam někdo 5 minut stará o přesnou míru. A hlavně důležitější je aby kuchař uměl vařit.
A právě kvůli takovejm balvanům jako jsi ty, nás šiděj. Představa, že by jsi měl, nebo Ty spíš jen mohl, mít servis kompletní, je pro tebe něco extra, nebo svoji práci taky odvádíš jen na půl...?
To se ještě šidí s mírou jo? Dneska se to dělá uplně jinak , na nějakým centimetru piva okrádaj akorát primitivové
Jasně, to se prodává Plzeň za 50,- a když je míra dobrá, je to OK... Ale běda, když u Plzně za 30,- zjistí ČOI 3 milimetry pod čárkou...
hospodskému stačí říct ať to dočepuje.Sice se na mně vžy dívá jak bych ho chtěl zabít,ale co už.Jedna věc mně v Praze štve...tj.že se pivo čepuje po skle a najednou.Pak je to pivo i plzeň o ničem
naprostý souhlas. Pivo natočený najednou je humus, nejhorší je, že se to dělá v Praze všude!! Roztočený piva snad neznají, začnou ho točit vždy až si objednáš, je to hnus. A to se ty hospody vychvalují jak jsou super(např. U Vejvodů)
Tam snad maji kartelovou dohodu, tam maji podmiraky s vyjimkou jedne hospody snad vsude...
A nejhorsi je, ze vetsinou maji problemy to opravit i po upozorneni...