- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Studoval jsem střední školu mlékařskou a pracoval několik let v mlékárnách a musím konstatovat, že tavený sýr jí ten, co nemá na tvrdý.
Studovala jsem rovněž střední školu a několik let jsem i pracovala, a musím konstatovat, že vaše konstatování nechápu. Tavený sýr stoprocentně nejedí jen chudí lidé. Někteří ho, světe div se, jedí i proto, že jim chutná, to vás ještě nikdy nenapadlo?
Nejhorší na tom je , že obě mlékárny koupili Francouzi..... ...ani nevíte, co to je za partu ubožáků. Vše změnily podle svého... vedení firem a samozřejmě i ty receptury. Je jim jedno jak to chutná, vždyt je to přece (dle nich) "sýr pro chudou střední evropu"
Nejlepší je náš domácí sýr co si vyrábíme na farmě. Přijeďte okoštovat. Žádné šizuňky a umělotiny.
Já nevím, proč se tady rozčilujete nad kvalitou potravin. Přeci výrobce dělá jen to, co mu řekne obchodník a obchodník zase chce po výrobci to, co zákazníci kupujou. A protože většina chce levné potraviny i za cenu, že některé jsou opravdu fujtajblové, tak to takhle na pultech našich obchodů vypadá. Až budeme chtít kvalitní a chutné sýry, uzeniny atd., tak je prostě budeme mít, ale zatím máme smůlu.
řetězce tlačí na všechny výrobce a kvalita je pořád horší.pečivo,maso,uzeniny kupuji u malých obchodníků.Taky dávám přednost Českému zboží.