- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
nikdy jsem si toho rozdilu v nazvu nevsimnul, ale co se tyce kvality tak to jsem poznal vzdycky, protoze mazat to blaho z hodonina bylo velkym utrpenim
Spotřebiteli myslím na názvu až tak nezáleží.Malé části zaleží na kvalitě a větší části na ceně.
Nový název se mi nelíbí, nicméně souhlasím s Vaším příspěvkem..., protože oba tyto sýry v průběhu 90. let, kdy se intenzivně vylepšovaly receptury, aby prý byli ještě jemnější a ještě chutnější se tak zlepšily, že jsou dnes velmi málo chutné. Kdo má rád kvalitu, tak si raději koupí u konkurence, např. tavené sýry z Nymburka. Sýry ze Želetavy se většinou vyrábí v Michalovcích, takže žádná Želetava, v Hodoníne takto nešvindlují, ale jsou poplatné tezi, že to musí být za každou cenu nejlevnější. Místo toho, aby si lidé vybojovali vyšší mzdy, aby si mohli následně koupit neošvindlované potraviny, tak raději drží hubu a krok, opovržlivě se dívají na jakékoli odborové hnutí či jiné aktivity pro zvýšení mezd a pak si kupují vylepšované receptury, které do sýrů mají daleko. Viz např. čerstvé sýry a termizované, což je zcela něco jiného. Takto se zase zparchantěla Lučina... Název také prodává, ale musí to být název hezký... Smetanito až příliš připomíná Apetito, takže očekávám soudní dohru.
Mě vždycky víc chutnolo Apetitto ze Želetavy! .o) Sorry ale je to tak...