Diskuze

České espreso: Spálené, vodové nebo instantní

Káva je nápoj, bez něhož se neobejde žádný dobrý oběd. Jak ji dělají v českých restauracích? V rámci naší testovací jízdy napříč celou republikou jsme ochutnali 17 šálků espresa. Nebo v některých případech toho, co bylo za espreso vydáváno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hlavamakova

20. 10. 2006 14:28
dobra kava

neviem ako je to mozne, ale uz na vychod a juh od Slovenska ma clovek 90 % sancu dstat naozaj dobru kavu- espresso. naposledy som dostala espreso v gigantickom salku na capuccino-voda.

0 0
možnosti

káva

20. 9. 2006 13:19
VYMÁCHANÝ HADR

Co je psáno, je pravda. Ještě mám v puse pachuť kávy, která chutnala jak ve vodě vymáchaný špinavý hadr od nádobí, fakt. Hnus. Zvednul se mi kufr. ;-€;-€

0 0
možnosti

Datel

24. 8. 2006 17:54
Spálené,vodové nebo instatní

;-PNež hnusné presso je lepší kvalitní Nescafé. 90% číšníků neumí presso udělat.

0 0
možnosti

Dr. Fe1

22. 8. 2006 9:42
Dal bych si ....

.... dobrou brazilskou kávu :-) 

0 0
možnosti

Zlej

22. 8. 2006 16:36
Re: Dal bych si ....

si dej rozpustnou z kávomatu. Brobrou chuť.;-P;-D

0 0
možnosti

Martin

21. 8. 2006 23:25
Roberto to zná...

Znám Roberta Trevisana a můžu říct, že ví, o čem mluví. Pořádá i kurzy na vaření kávy. A tu jeho bych vám všem přál ochutnat! ;-D

0 0
možnosti

Tomáš Marný

21. 8. 2006 22:30
20 až 30 mililitrů nápoje

= malý šálek? Pokud vím, je 20 mililitrů malý prcek, takže to by musel být hodně malý šálek...

0 0
možnosti

Zlej

22. 8. 2006 16:35
Re: 20 až 30 mililitrů nápoje

řekl bych, že to redaktorskej spletl, má to být tak 4-5 ml. Šálek na espresso je cca 6 ml.

0 0
možnosti

perobraz

21. 8. 2006 22:10
pravda

jiný kraj jiný mrav a tak u nás je esspresso opravdu nechutné. Doporučuji Itálii, Brusel nebo přímo Brazílii R^

0 0
možnosti