- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hodnotit vzhled chleba umí asi každý, cenu si umí přečíst taky každý. Zjistit o chlebu něco navíc než obyčejný zákazník, to bohužel nedokáže už ani autor obrázkového testu.
Škoda že se v článku nepíše, jakou technologií se mele mouka na chleba a vůbec na všechno. Mele se tak aby to bylo rychle a levně. Pro ty co si myslí že budou zdraví se obarví chleba či rohlík praženinou a je to, pseudo-celozrnné pečivo je na světě. Dá se tam přidat taky trochu semínek a iluze je téměr dokonalá.
A můžu říci že konzumní chleba přímo z pece velkých pekáren, je něco vynikajícího. Noční směna začíná ve 22h a asi za hodinu a něco už vyjíždí první chléb. Akorát pak hodiny stojí někde na rampě v pekárně a pak na vzduchu na rampě před hypermarketem, a stane se z něj hotová guma. Takový chléb je pak ale horší než ten chleba z hypermarketů.
taky jsem delal v pekarne. Bylo to jeden mesic v Michli a od te doby uz nemuzu cukrovinku ani videt
neni nic nad cerstvy krupavy vonavy chleba s maslem.
A jestli je jeste teply z pekarny tak se muze jist uplne tak (ale aby vas pak neprohnal, mrska jedna)