Diskuze

Nejlepší chleba dělají velké pekárny

Jeden bochník je pěkně klenutý, má nadýchanou vláčnou střídku a příjemně navinulou chuť. Druhý chleba se drobí a lepí na patro. Proč je mezi nimi takový rozdíl? Nejlepší chleby jsou z velkých průmyslových pekáren, nejhorší ty z vlastních pekáren hypermarketů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michal

30. 3. 2007 11:38
to je teda úúroveň

Hodnotit vzhled chleba umí asi každý, cenu si umí přečíst taky každý. Zjistit o chlebu něco navíc než obyčejný zákazník, to bohužel nedokáže už ani autor obrázkového testu.

0 0
možnosti

Michal

30. 3. 2007 10:56
klamání zákazníků

Škoda že se v článku nepíše, jakou technologií se mele mouka na chleba a vůbec na všechno. Mele se tak aby to bylo rychle a levně. Pro ty co si myslí že budou zdraví se obarví chleba či rohlík praženinou a je to, pseudo-celozrnné pečivo je na světě. Dá se tam přidat taky trochu semínek a iluze je téměr dokonalá.

0 0
možnosti

mpixel

30. 9. 2006 22:21
ještě za komoušů jsme dělal na brigádě v pekárně.

A můžu říci že konzumní chleba přímo z pece velkých pekáren, je něco vynikajícího. Noční směna začíná ve 22h a asi za hodinu a něco už vyjíždí první chléb. Akorát pak hodiny stojí někde na rampě v pekárně a pak na vzduchu na rampě před hypermarketem, a stane se z něj hotová guma. Takový chléb je pak ale horší než ten chleba z hypermarketů.

0 0
možnosti

cernobila_televize

1. 10. 2006 17:58
Re: ještě za komoušů jsme dělal na brigádě v pekárně.

taky jsem delal v pekarne. Bylo to jeden mesic v Michli a od te doby uz nemuzu cukrovinku ani videt :-P

0 0
možnosti

cernobila_televize

30. 9. 2006 2:32
chleb

neni nic nad cerstvy krupavy vonavy chleba s maslem.

A jestli je jeste teply  z pekarny tak se muze jist uplne tak (ale aby vas pak neprohnal, mrska jedna) ;-)

0 0
možnosti