- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No to je rána. Všichni pražáci začnou truchlit.Kdo nám bude vařit?
on to vezme Babica. nemluví sice tak vulgárně, ale blbej je asi tak úplně stejně jako ten hulvát z anglie.
A jestlipak umí např. české geniální jídlo vajíčka s knedlíkem, kterému se těžko něco vyrovná a pokud ho správně připravím zahraniční návštěvě (rád amatersky vařím) tak si sednou na prdel a chtějí recept :-)
Od britského kuchaře chtít české jídlo? Proč? To bych čekal od kuchaře p. Všetečky - českého kuchaře z top. Svůj k svému.
Tak buď je Británie samostatný kontinent, nebo je tím 4. světadílem východní Evropa
LOL, (zašlá) sláva Britského Impéria zřejmě někomu v redakci zatemnila mozek.
Znám restaurace, kde se tváří jako hogofogo a za nemalý obnos dostanete malou porci něčeho pěkně upraveného, ale průměrné chuti. Jako příklad uvedu holešovické Molo 22. Byl jsem jednou a už nikdy více! Allegro, Maze, Ambiente Brassileiro a pod. jsou pro běžného Čecha zážitkové restaurace. Je nutné počítat s vyšším výdajem, ale stojí to za to. Pro běžný oběd je lepší restaurace, kde za rozumné peníze dostanete dobrou porci. Např. mohu doporučit Hotel Europa na Václavském náměstí. Za 95 Kč dostanete v poledním menu aperitiv, polévku, hlavní jídlo a dezert nebo salát. Úžasné! Najíte se tam velmi chutně a dostatečně! V Praze mi chybí více restaurací jiných zemí. Indická (znám jednu v Konecchlumského), pravá Thajská (Lemon leaf a Noi), Gruzínská, pravý Tex-Mex apod. Je tu moc pizzerií, čínských bister, fastfoodů a gyrosů. A klidně oželím kvantitu místo kvality. Každá česká hospoda má na jídelním lístku 50 nesmyslných jídel na jedno brdo, ale většina má základ v kečupu.
Pro Gordon Ramsay Holding pracuji 4 roky, poslední tři jako vrchní číšník a jsem docela překvapený některými názory. Polévky ze sáčku a jídlo z Eurestu? Garantuji Vám, že tak profesionální systém a přístup jaký je tady viděl jen málo kdo z Vás. A klientela hovoří za vše.
Hele...kolikrát tě už zprdnul velký šéf ? Chceme drby - moralizování si nech
z Vás mrzí, že odchází? jedl jste někdo něco z jeho kuchyně?
pochybuju, ani já ne,tak o čem tu diskutujete?
ožebračilo nižší a střední třídu na úkor zbohatlíků... proto se divím, že tam nemá plno
Je vidět, že placení diskutéři z Lihového domu se protlačí všude. Naštěstí už i do země zadupaní slušní členové ČSSD vidí, že rath a paroubek jsou nevolitelní.
To Lapan. Skoda ze jste nepochopil nadsazku. Ziji ve Vancouveru B.C. uz pres 35 roku a a vim ze ani U.S. Americane ani Kanadane neji puding.Ji "custard" coz je podobne nasemu pudinku s tim rozdilem ze je to ridsi a pouziva se kukuricna mouka. A anglicky "Yorkshire pudding" je samozrejme slany . Rozdil mezi nasim pudingem a "Yorshire pudding" je asi jako rozdil mezi demonstraci a menstruaci. A jsem dalek od toho plest si apples and oranges.Ze si ale U.S. Americane kydaji kecup na vse tomu se nevyhneme!
No já můžu kečup taky úplně na všem Nebo ho piju i samotný, ale pokud mám nějakou lahůdku, tak si jí přece kečupem nezkazím :-)
"Zakládá si na tom, že mluví velmi vulgárně,..." - aha, takže hovado a může vařit třeba manu nebeskou. Podobné podniky, kde dostanu ušpiněný talíř s "uměleckým" dílem místo normální porce (např 250 g steak středně ) mě stejně nelákají, takže Ramsay good bye.
Takze na zaklade jednoho clanku sis udelal predstavu o jidle a na zaklade jedne vety o cloveku