Diskuze

VIDEO: Podívejte se, jak se praží arašídy

Manželé Kremlovi začali před sedmnácti lety ve dvou pražit kávu. Od té doby postupně přešli na pražení všech možných oříšků a nyní jsou v této branži mezi třemi nejsilnějšími podniky v Česku. Své lidi mají i v Číně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kostěj

4. 3. 2009 14:46
Navíc používá toto slovo blbě.

Jako ostatně, řádově většina použivatelů.

0 0
možnosti
KV

vagin

4. 3. 2009 12:07
Ten předseda

Kremla, či jak se jmenuje - on má všechno řádově. Tohle slovo použil hned čtyřikrát ;-D

0 0
možnosti
ZH

Will83

6. 3. 2009 9:06
Re: Ten předseda

Spousta lidí neumí slovo řádově používat, toto slovo nenahrazuje slovo cirka nebo přibližně, pokud použiji slovo řádově musím za ním použít slovo desítky, stovky, tisíce, desetitisíce atd. prostě řády...........   

0 0
možnosti
P

pavel.61

3. 3. 2009 18:02
!!!

Nevim jak ostatni,ale ja uz si nikdy v CR orisky nekoupim.A ta sul co se sype ze sacku,no uzasne;-D.Jednu dobu jsem si kupoval jeste K&K,ale pak to bylo to same.Jen co rozjeli vetsi produkci tak i kvalita sla dolu.Dnes si kupuju uz jenom Kesu Jumbo natural v UK od Pakistancu.Nic jineho a super.

0 0
možnosti
JL

homberg_cz

3. 3. 2009 1:10
buraky

nevim jak kdo, ale ja v CR uz nejakej ten patek, minimalne 10 let postradam kvalitni, chutne prazene arasidy. Vzpominam na detstvi, kdy sice byly jen na Mikulase a o Vanocich, ale ta chut! Uz jsem myslel, ze jsem si to postupem let nejak zidealizoval, ale parkrat jsem navstivil Spanelsko a tam jsem si na buracich opet pochutnal. Opravdu, tamni buraky chutnaji presne tak, jak si to pamatuju z detstvi. Buraky, ktere se daji koupit tady, at uz je prazi jakakoliv firma, jsou nechutne, horke, casto prepalene, proste ke kevalite maji hodne daleko. Bohuzel...

0 0
možnosti
JT

slatin

3. 3. 2009 10:37
Re: buraky

a navíc..... rozdráždím si slinivku,a pak marodím týden.Takže je už radši ani nejím.....

0 0
možnosti
SR

Kuk na strejdu

2. 3. 2009 12:47
400g vany

Jak v tom videu v 1:40 řiká, že oříšky chladnou ve čtyřistagramových nerezových vanách, tak je docela zajímavé, že ty vany vypadají jako trochu větší než na necelých půl kila ;-D

0 0
možnosti
P

plyska

2. 3. 2009 8:49
solení

Sůl Vám na mandlích nedrží, protože tak jak máte cukr krystal nebo moučkovej, tak je to i se solí. Na mandlích v obchodě je totiž "moučková sůl" tak to dělají v ALICE

0 0
možnosti
MS

msk

2. 3. 2009 7:15
pistacie

Pistacie od této firmy jsou opravdu megahumáč. TO se nedá. Už nikdy.

Kazí jim to celou značku, osobně se jim dost divim. kalifornský pistacie maj výborný napr v lidlu. doporucuju

0 0
možnosti
MD

bystrozraký

7. 3. 2009 22:49
Re: pistacie

Díky za tip, koupil jsem a skutečně výborné !!

0 0
možnosti
MD

bystrozraký

28. 2. 2009 15:36
V článku chybí varování před mizernou kvalitou !!

;-€ Toto pondělí jsem po pistáciích firmy Alika Dr.Rashid zvracel a měl střevní problémy - zápach po nějaké chemikálii, kromě toho, tak odporné pistácie, kde v asi 20% oříšků byl místo pistácie jen spečený prach, jsem v životě nejedl.

Toto jsem firmě Alika napsal - jejich reakce: pošlete dotčené balení a pak 5 vět o špičkové kvalitě, certifikátech atd. - omluva žádná.

Tento komentář píši jako reakci na článek publikovaný na iDnes, který mne v souvislosti s mým osobním zážitkem nadzdvihl ze židle!

0 0
možnosti
M

MH4

28. 2. 2009 17:13
Re: V článku chybí varování před mizernou kvalitou !!

Normálně bych si myslel, že jsi od konkurence a snažíš se tu Aliku pošpinit. Ale mám s nimi vlastní zkušenost - už navždy poslední.

Koupil jsem si balíček jejich pistácií a byl to hnus. Znažná část z nich byl nějaký zkažený, vyschlý, prach. Asi měli přijít do toho jejich žrádla pro ptáky...i když to svinstvo bych ani ptákovi nedal :-©

Tu jejich čínskou kontrolorku kvality bych raději nechtěl vidět.

0 0
možnosti
HK

Sallmi

27. 2. 2009 12:06
?

Slyšel jsem dobře? Ve 400 gramových nerezových vanách? to musej mít ale sakra spižírnu, aby se jim tam ta hromada plecháčků vešla ;-D

0 0
možnosti
M

mindwarp.cz

27. 2. 2009 10:38
solení

Mě tedy to video nefunguje, to je problém v mém systému, ale podle popisu se mi ty recepty nezdají. Pokoušel jsem se asi 100x pražit a solit mandle - na oleji osmažím oloupané mandle, nechám je rychle vychladnoutt, okapu od oleje a pak nasolím - a hádejte co, ta sůl na tom nikdy nedrží. Jakmile to uschne, všechna sůl z toho spadne. Nechávat tam víc oleje nepomůže, pak je to naolejovanej hnus. Nechápu, jak docílit toho, aby ta sůl z toho nespadla. Máte někdo radu?

0 0
možnosti
T

tripik

27. 2. 2009 11:20
Re: solení

ja to delam jinak.....mandle oloupu a jak jsou vlhke tak je posolim a poradne promicham...opravdu poradne, aby se ta sul trosku vetrela....pak rozehreju troubu...do pekace dam pecici papir a oprazim...no proste mnamka bez kapky oleje......

0 0
možnosti