- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jak najdu podle registračního kódu výrobce (mlékárnu)?
dodnes jsem dost hleděl na značku KLASA, ale jak vidím, kvalita je to prašť jak uhoď. (snad jen, že je výrobek je z domácích surovin)
před rokem nám Madeta chtěla prodávat máslo za 40 Kč. Reakce lidí je logická, zvykli si na Ramu. Totéž ale všude v Evropě, máslo náhle přebývá. Margarin nebo rostlinné oleje jsou mnohem zdravější, pokud si zákazníci na ně zvykli, je cesta zpět k máslu a sádlu obtížná. Třeba v sousedním Německu se čtvrtka stolního másla prodává už za 13 Kč. Zatím se skladuje, ale dlouhodobě nezbude, než darovat černouškům nebo palestincům.
Já si na margarín nikdy nezvykla, má strašně umělou chuť. Ztužené rostlinné tuky nejsou zdravější. To, co je zdravější na rostlinných olejích, se při ztužování zničí a tím se stává sádlo nejzdravější možností k mazání na chleba.
Teda, já jsem tak dobrej! Už zhruba před rokem se mé nákupy másla ustálili přesně podle výsledku tohoto testu. Dříve jsem kupoval i tu Madetu se smetanovým zákysem, ale opravdu to není žádný zázrak. Dnes kupuju Halíře, když není, tak Tatru
naplno... Názorná ukázka toho, jakou "kvalitu" takzvané biopotraviny nabízí.