Diskuze

VIDEO: Podívejte se, jak se vyrábí eidam

Dobrý sýr je při troše zručnosti možné vyrobit i doma. Přesto nás ale na cestě k plátku sýra čeká spousta nesnází, jako například předepsaný poměr dávek a nutnost přesně dodržovat teplotu. Podívejte se, jak se vyrábí eidam, a načerpejte inspiraci pro jeho výrobu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gibo

24. 4. 2009 12:03
...

Eidam, Niva a Hermelín. Víc druhů "sýra" našinec nezná. Vlastně jo, ještě Taveňák :-©

Pak ve Francii nebo v Holandsku ochutnáte opravdový Sýr a nestačíte se divit jakou že lahodnou chuť a jemnou konzistenci taky sýr může mít. Jenže proti "sýru sýrového typu" je to mockrát dražší sousto, takže na tu báječnou chuť radši zase zapomenete a radši si znova koupíte "dvacet deka Eidamu" :-/Rv

0 0
možnosti

Jára1

6. 5. 2009 11:31
Re: ...

Na Července na Olomoucku je firma Orrero která vyrábí Parmazán vyváží jej do Itálie a Francie,to je sýr kde se hrabe na něj hrabe Eidam.

0 0
možnosti

Norimberk

24. 4. 2009 9:10
Je eidam vubec syr?

Nekde jsem drive cetl ze to ani syr neni

0 0
možnosti

Martin Soušek

24. 4. 2009 9:57
Re: Je eidam vubec syr?

Místo zrání barvivo, místo vosku červený plast, místo chuti sůl. Vypadá to jako sýr, ale když se to ukáže Francouzovi, tak pro něj to sýr není!

0 0
možnosti