Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Medovník Marlenka skončil s ruční výrobou, teď chce dobýt svět

Sedminásobné zvýšení výroby a zdvojnásobení doby trvanlivosti si slibuje od otevření svého nového závodu, vyrábějícího známý medovník Marlenka, majitel společnosti Miko Gevorg Avetisyan. Novou linku chce využít také k expanzi do světa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Fobul

není nad

Medovník. Marlenka je jen nedobrý odvárek...

0/0
18.5.2009 12:24

Radka Pošta

držíme palečky

Marlenka mi chutná více než Medovník nejmenované firmy. Nicméně jsem fanda expandujících regionálních firem. Není to tak dávno, co jsme kupovali Marlenku přímo u výrobce, t.j. v malé cukrárně ve Frýdku. Opravdu je s podivem, kam to za tak krátkou dobu dotáhli. Klobouk dolů, palce nahoru.R^R^

0/0
18.5.2009 10:53

Pejsátko

Re: držíme palečky

Na můj vkus se Marlenka moc suchá. Radši si zajdu na medovník do Berušky.

0/0
18.5.2009 13:59

nitraMr

Ty čuňata nenosí na hlavách nic a

všechny ty jejich lupy a chlupy padají přímo do toho dortu. Si děláte legraci, ne? Na druhou stranu si nedělám iluze, že to jinde vypadá jinak, ale aspon do novin jste si je nasadit mohli.

0/0
18.5.2009 8:16

farous

Re: Ty čuňata nenosí na hlavách nic a

Ty máš lupy? Jen čuňata, co si nemejou palici, maji lupy.  ;-D

0/0
18.5.2009 14:28

MDP

Re: Ty čuňata nenosí na hlavách nic a

;-DR^

0/0
11.8.2009 15:27

vymrzovac

tak kdy už sem konečně někdo hodí recept?

....plná teloša pořadů různejch kvedlaček, ale recept na medovník nikde !;-O    ať je ta popularita dokonalá !

0/0
18.5.2009 7:53

chytrejkluk

hm

...náhodou tiramisu za pade z Penny mi jede víc ...než tyhle voschlý buchty co nabízí každá začouzená pizzerka...vždycky to někde vidím vystavený pod skleněnejma poklopama....s.e,rou mě ty letáčky na stolech..na tyhle medovníky, marlenky,medvídky, mumíky, šmoulíky.....íčoviny .

0/0
17.5.2009 23:22

rafton

Byl to dobrý zákusek

Dříve jsem se těšil na kávu i díky tomu, že si k ní dám medovník. Ale zase jsem se vrátil k Sachru. Nevím zda jsem se medovníku přejedl nebo se zhoršila kvalita.

0/0
17.5.2009 21:16

Little Boy

Re: Byl to dobrý zákusek

No z neceho tu linku zaplatit musi a zas tolik medovniku neudelaj... Ale jinak znam medovnik od jineho vyrobce s cenou je taky trosku jinde a srovnavat se to moc neda.

0/0
18.5.2009 9:15

Next Apache

heehééééé

V TV běží krokodýl D. v NYC. Jíst se to dá, ale má to chuť jako výkaly...

0/0
17.5.2009 17:50

wolf80

Re: heehééééé

No, ja jsem vykaly nejedl, takze nemuzu srovnavat. :-)

0/0
17.5.2009 18:20

mz61

Marlenka - kvalitní produkt na našem trhu.

Výbornou Marlenkou nahrazujeme klasické dorty při narozeninových oslavách dětí. Tyto produkty velkocukráren se dnes nedají skoro pozřít, a pokud to uděláte, tak si možná zaděláte na pěkný malér. ;-D  Doufám, že to podobně nedopadne i s Marlenkou. Držím Marlence palce R^, aby byla stále kvalitní a v sortimentu i nadále Marlenka bez ořechů, kterou může jíst i alergik. Na fotografiích mě pouze zarazilo, že ne všude má personál na hlavě ochranu proti padání vlasů. To jsou fotografie z běžného provozu? Pokud ano, tak bude platit : "Jestli se najde v Marlence vlas - tak potom vezme Marlenku ďas." ;-€ 

0/0
17.5.2009 17:26

chekov

Re: Marlenka - kvalitní produkt na našem trhu.

Na narozeninové oslavy buď pečeme dorty doma, nebo si je necháváme vyrobit v cukrárně. Dělají je tam ručně, jsou vynikající a za dobré ceny.

Ale domácí je stejně domácí... Když už dcerka pomáhá s pečením a pak se o to víc těší... :)

0/0
18.5.2009 9:19

svarak z krabicoveho vina

Re: Marlenka - kvalitní produkt na našem trhu.

JJ, taky si pečeme sami. Ale chápu, že ne každý na to má chuť nebo čas.

0/0
18.5.2009 11:14

karionnn

:-((

Jen aby se toto vše neodrazilo hlavně na kvalitě výrobku. S tím prodloužením data spotřeby určitě souvisí přidání "chemie" .;-(

0/0
17.5.2009 17:10

wolf80

Re: :-((

Nebo naopak ubrani chemie (biologickeho odpadu) ze zamestnancu, kteri to do dnes delali rucne, kde se neda zarucit takova zdravotni nezavadnost, jako z automaticke linky :o) To vis, tu a tam kychnuti nebo prsknuti na Marlenku tesne pred zabalenim urcite ma vliv na trvantlivost ;o) Veci, ktere mohou delat stroje levneji a stejne dobre, nebo i lepe, by mely delat stroje. Clovek, at je tu na premysleni a to ostatni, co by stroje delaly hur nebo draz :o)

0/0
17.5.2009 18:25

král

snad to dobře dopadne

milý pane, s vaším medovníkem vám držím palce ať se vám i nadále daří jako doposud.  Mám sice obavu, že vaším odvážným plánům by mohla  ještě v budoucnu notně přistřihnout křídla Paroubkova banda svým nekompromisním postojem ke každému, kdo něčeho dosáhl z ničeho a je úspěšný - pokud to tedy není nějaký cizí nadnárodní koncern, kterým naopak podkuřuje jak se dá, ale snad to dobře dopadne.

Taky doufám, že vám další chuť a elán k dalšímu rozvoji nevezme tady ta tlupa nic nedělajících zakomplexovaných diskutérů sedících 24 hodin na internetu a kvůli vlastní totální neschopnosti a tuposti seroucích se do všeho a do každého.  

0/0
17.5.2009 15:45

Celebrise

Ehmm..

Medovník od Marlenka není nic moc a osobně mě moc nechutná na rozdíl od nejmenované originální konkurenční firmy.

0/0
17.5.2009 15:38

Xladi

Zvýšení trvanlivosti

Pokud nebude vyšší trvanlivost jen díky vakuovému balení, znamená to, že tam přidají nějakou chemii a už to nebude ono. Jako každé vylepšení receptury u jiných výrobků znamená, že jde kvalita do kytek. A ten kdo si myslí, že když budou vyrábět ýX víc, že to zlevní tak ať si nedělá naději, cena zůstane stejná. Nikdo neinvestuje do výroby aby zlevnil výrobek, ale aby snížil své provozní náklady a pokud bude poptávka stále stejná není nejmenší důvod cenu snižovat.

0/0
17.5.2009 15:27

borys0076

cO JE TO MEDOVNÍK?

0/0
17.5.2009 15:18

Next Apache

Re: cO JE TO MEDOVNÍK?

mouka+tuk+med (nejspíš čínská syntetika s příchutí);-D

0/0
17.5.2009 17:51

65c02

Nějak tomu šílení kolem medovníku nerozumím.

Mě to teda vůbec nechutná, upřímně - ten medovník mi svým názvem i chutí připadá doslova odporný (můj soukromý, osobní názor podložený pouze mými vlastními chuťovými zážitky).:-P

Moje máma tu potravinu stále kupuje a jako údajnou lahůdku se mi to vždy pokouší nabízet kdykoliv ke svým rodičům zajdu na návštěvu. Protože na mě vždy činí nátlak abych si to vzal, tak jsem díky tomu návštěvy u rodičů raději začal omezovat.:-P

0/0
17.5.2009 14:37

Mirco1

Re: Nějak tomu šílení kolem medovníku nerozumím.

Možná by stálo za to mamince nejdřív zkusit říct, že vám to nechutná. Ne stylem "dneska nějak nemám na sladký chuť" ale pěkně natvrdo :) Omezování návštěv kvůli moučníku je opravdu zajímavé řešení :D

0/0
17.5.2009 20:14

Štvavá vysílačka

Rád si občas dám a držím si palce

aby zdvojnásobení doby trvanlivosti nebylo pouze vítězstvím podnikových chemiků   :-)

 

0/0
17.5.2009 13:51

Dr.R.

Re: Rád si občas dám a držím si palce

Souhlas.

0/0
17.5.2009 13:53

badongo

no jasně

stejně to za chvíli nikdo žrát už nebude -každej to chtěl vyzkoušet a teď dolů z hrušky - trvanlivý zákusek s konzervanty a chuťovými exkrementy :-©

0/0
17.5.2009 13:27

TurboFrank

A co to má společného s ekonomikou?

0/0
17.5.2009 13:05

tmf

já tedy nevím

ale na tom medovníku nic extra nevidím a za 30 kaček za kousek už vůbec ne.

0/0
17.5.2009 12:44

wolf80

Re: já tedy nevím

Tvuj osobni nazor je celkem fuk. Dulezite pro toho podnikatele je, ze je o jeho vyrobek zajem. Treba na Coca-Cole, KFC, McDonalds taky nic extra nevidim a presto maji uspech ;-D. Smir se s tim, ze nemas patent na rozum, na business.

0/0
17.5.2009 12:55

Dr.R.

Re: já tedy nevím

Naprostý souhlas.

Názory typu: "Já teda nevím jak vy, ale já (v žádném případě) ANO/NE..." fakt "MILUJU".

0/0
17.5.2009 13:50

pavel.61

!!!

Drzim palce at se vam vede.R^

0/0
17.5.2009 12:33

AKSAMIT

haha,

jsem z F-M.Nevim,proc je kolem toho povyku.Uz za komancu podobne chutnal obycejny cokoladovy dort,akorat tam je navic med a orechy,to je vse.Lidi jsou fakt stado,kupuje to soused,tak ja to musim mit taky.....:-)

0/0
17.5.2009 11:51

epox9nda3

Re: haha,

Zajímalo by mě, co máš na mysli tím povykem. Jestli skutečnost, že o tom píše iDens, tak to bude asi proto, že ty, ač z FM, jsi se dosud nezmohl na linku vyrábějící obyčejné čokoládové dorty.;-D

0/0
17.5.2009 11:56

NotFound

Re: haha,

Tak si kupuj ten komančsky ... Jestli ho seženeš :-)

0/0
17.5.2009 11:57

wolf80

Re: haha,

Ty jsi asi clovek, ktery bude porad remcat. :) Vsadim se, ze kdyby to byl clanek o firme z Prahy, budes drzkovat na tema pragocentrismu. A kdyz je tu konecne clanek z FM, tak si toho povazovat neumis. Jen si rikam, jestli se u vas opravdu nedeje nic zajimavejsiho? ;-D FYI: nejsem prazak.

0/0
17.5.2009 12:57

4sAd

Re: haha,

Neděje. Chcípl tu pes...

0/0
17.5.2009 18:01

Merk

Re: haha,

Ano, je to úplně jako obyčejný čokoládový dort. Akorát tam není čokoláda a je tam navíc med a ořechy. ;-D;-D;-D

0/0
17.5.2009 18:53

Mirco1

Re: haha,

Prakticky je to trvanlivý salám :D

0/0
17.5.2009 20:15

epox9nda3

Moc dobrý dort

jen mám taky obavy, co s tím ta automatizace udělá. A když čtu o zvýšení trvanlivosti, tak by mě zajímalo, jestli to jde jenom na vrub toho vakuovýho balení a nebo to budou honit éčkama.

0/0
17.5.2009 11:29

farous

Re: Moc dobrý dort

Asi tak, možná že se zvýší doba trvanlivosti, pravděpodobně klesne i cena, ale jak to bude s chutí atd. to je otázka.

0/0
17.5.2009 12:10

zcek

Re: Moc dobrý dort

Přesně tak, teď je ten dort vynikající a když ho v restauraci nenechají v lednici u nějakého humusu, kterým načichne, tak je fakt super. Jen vakuovým balením trvanlivost 2x neprodlouží, to ať povídá holubům. Jestli to budou sekat jak Baťa cvičky, sypat do toho nějaké svinstvo a balit to na lince, tak bude brzo skvělém dortu konec.

0/0
17.5.2009 13:14

dívenka prostá ta cencorova milá

Re: Moc dobrý dort

vi ste degenerovani a už prd viteco co je dobri* Plus teto cukrařske atrapi je pro obchodniki dlouha trvanlivost* To je cele* Proto vam to cpou kde mužou* Asi jako 2x pasterovani pivo a podobne odpadki* Ja mam svou uroven a nemam potřebu toto dat do hubi* Dort si upeču* V čim je problem? VE VAS!

0/0
17.5.2009 20:00

zcek

Re: Moc dobrý dort

Tak pokud máš úroveň jako tvoje gramatika, tak ti držím palce a drž se radši dál od všech psychiatrických zařízení;-D;-D

0/0
17.5.2009 20:42

Vilém Hynek Jarmila

má to trvanlivost delší než paštika Májka

Je to plný konzervantů, nedá se to žrát. Medovník ano, ale ne Marlenku.

0/0
17.5.2009 11:28

bret1212

Re: má to trvanlivost delší než paštika Májka

tak to te zklamu, jestli ma neco konzervanty a "ecka" tak je to tvuj oblibeny medovnik, Marlenka je doposud konzervovana diky medu, tudiz bez chemie. Jak to bude odted to rict nemuzu

0/0
17.5.2009 13:58

homoděj

takže

Jen aby kvalita zůstala stejná.Z toho mám obavu.S cenou kolem 200kč jsem si ten dort koupil jen párkrát do roka.Ale zase to byla ruční výroba.Takže se při sériové výrobě dort slevní?

0/0
17.5.2009 11:05

lukas1988

Re: takže

zlevní ne "slevní" - změna stavu proto "zet"

0/0
17.5.2009 11:47

viv

Re: takže

nejsi nahodou postizeny ucitel? slevni - zlevni ale odpoved na otazku zadna....;-D

0/0
17.5.2009 12:06

farous

Re: takže

Ne, to je jenom jeden takový ze sorty troubů, pohybujících se na diskuzích...

0/0
17.5.2009 12:38







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.