- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Rozlézá se to Českem jako mor a jen Bůh ví, kde ten odpad uvařili (jestli se to vůbec vaří) a kde to stočili (přesněji načurdili). Než Gambáča, raději nachcat do huby .
Výborný pivo je Pegas, který vyrábí v Brně přímo v jednom penzionu nebo co to je To je panečku lahoda
z Moravy je dobrý víno, ale moravským pivem bych tak akorát zalil zelí
To jsem zvědavý kdy doputuje do republiky těch 19 mld od Nomury.
Alespoň za posledních 20 let.
No to je mi jich líto těch milovníků gambrihnusu Když pivečko, tak kroužkovanej budvárek, nebo kvasnicové svijanské, no pilsner, když je z tanku, tak taky můžu.
Jojo, on se totiž Gambrinus v rámci koncernu vaří tam kde je zrovna volná kapacita. Před několika (2-3??) lety se například na Moravu dovážel "Gambrinus" z Polska.
Gambáč je tak oblíbenej, protože v hospodách (obyč. vesnických a maloměstských) si člověk vybere max 2-3 značky, často od jednoho pivovaru. Následkem čehož všichni pijou "ojrobír G", protože konkurence je tak "nějak" odstrčena stranou. Mít lidi na výběr, tak G je někde v suterénu oblíbenosti.