- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pamatuji si jak na kolonádě v KV je prodávali horké přímo z výroby na každém rohu. Jenže to byly ještě poctivě sypané , ne jen cukrem, ale oříšky. Teď? Zvracel bych. tenké, po oříšcích jen snad páchnou, trocha cukru, jinak nic a předražené. Pak si člověk zašel do Petra, to bylo kino, mohlo se tam kouřit a dát si kávu, dvě decky. kde ty časy jsou.
Pamatuji si jak na kolonádě v KV je prodávaly horké přímo z výroby na každém rohu. Jenže to byly ještě poctivě sypané , ne jen cukrem, ale oříšky. Teď? Zvracel bych. tenké, po oříšcích jen snad páchnou, trocha cukru, jinak nic a předražené v rukou ruské mafie. Pak si člověk zašel do Petra, to bylo kino, mohlo se tam kouřit a dát si kávu, dvě decky. Kde ty časy jsou.
jsou po padu komunismu razem tytam... uz leta sem nemel dobrou
lazenskou oplatku, Taliany (uzeniny stojej obecne za hov...), plno susenek ktere byly hit se dnes nedaji jist... atd atd...
měl jsem možnost srovnávat a jednoznačně vyhrály lázeňské oplatky Dr. Oetkera, vyrobeno v Drážďanech. Jsou s kompletním českým popisem i s diakritikou, chuť (speciálně baleno po 3 ks v hliníkovém obalu) absolutně jako u čerstvě pečených (kdysi) v Karlových Varech,cena za 6 ks 40,- Kč (asi 1,45 Euro). Můj osobní absolutní vítěz, s českou produkcí naprosto nesrovnatelný
rví Opavia, která parazituje na výrobku který není její a navíc je dělá chuťově jiné, mastnější. Lidé pak neví jak mají ty původní vlastně chutnat.