- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pata negra, černé kopýtko, nemá s Itálií nic společného, je to označení nejkvalitnějšího plemene španělských vepřů cerdo negro, chovaných výhradně na jihozápadě Španělska. Šunka, která se z nich připravuje, se nejmenuje prosciutto, ale jamon iberico pata negra.
Lanýž není zvíře, takže součástí hamburgeru nemohou být bílí lanýži, ale bílé lanýže.
A dobytek se chová, obiálí se pěstuje.
:) Jenom houšť, musí to být fantastické jídlo, která Vám bude závidět spousta Vašich spoluobčanů a celá hladovějící Afrika
Tupci novinářský - dobytek se CHOVÁ a květiny,stromy se PĚSTUJÍVypěstované hovězí bych opravdu rád viděl
To neřeš, v IDNES chovají lanýže a pěstují dobytek, čeština pláče a člověk jen kouká, co může vysokoškolsky vzdělaný novinář napsat.
Hamburger, treba ze zlata za 3300 kacek mi pripada jako trabant za milion
A to když si dám, tak jedně, že si to sám namelu a mám jistotu, co v tom je!
To chcem vidiet toho hlupaka co by dal za hambac 3300 Korun
Za tyhle prachy se dá koupit selátko, nebo pěkně vykrmená husička v restauraci a nají se z toho víc lidí. Proč chroupat maso se zrním ze zlata? Jo možná tu bude jednou článek o coca-cole která stojí víc než šampáňo.
Za 75 babek vas na FleurBurger 5000 nechaji mozna tak podivat. Cena je $5000 USD (mozna jste si rikal, proc tech 5000 v nazvu). Proto je cely vas clanek blbost. Redakce by jej mela stahnout.