Diskuze

Zákazník koupil ve večerce na Tachovsku chléb se zapečenou myší

Hlodavce zapečeného uvnitř bochníku chleba objevil o víkendu zákazník večerky v Boru u Tachova. Pekárna Mader a synové z Přerova do Alberta zase dodávala chléb Šumava, na jehož etiketě bylo napsáno, že může obsahovat stopové množství korýšů a měkkýšů. Případy už se zabývá Státní zemědělská a potravinářská inspekce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Denně se upeče skoro milion bochníků. Jestliže je jednou za rok v bochníku myš, je to celkem slušný výsledek. Mnohem lepší, než třeba nežádoucí účinky u léků...

5 1
možnosti

V potravinářství se vždycky vyskytovali hlodavci. A to, že některý z nich z neopatrnosti spadne do díže, ještě nemusí vyvolat setnutí pekaře.

1 0
možnosti
Foto

M95i55r84a 57L20o55v88e

7. 1. 2013 23:38

A kde je foto s tou mysickou? Kde je predmet dolicny?

1 0
možnosti

Tak na tohle bych neposílal nějakou inspekci,ale rovnou policii.A toho pekaře zavřít,až by zčernal jako ta myš. :-/Rv

1 3
možnosti

Jak prosím poškozuje zdraví dobře propečená myš?

1 0
možnosti

Jisté je jen to, že pečení poškozuje zdraví té myši.

8 0
možnosti

Teď se my křesťané budeme bát baštit v pátek chleba, abychom neporušili půst.

0 0
možnosti

...ten se měl prodávat jako sendvič .....:-)

0 0
možnosti

A byl v akci a nebo s příplatkem ? ;-)

1 0
možnosti

ja myslel ze na todle je Mekac !!!!!!!!!

0 1
možnosti

Tak on dostane kus masa navíc a ještě si stěžuje. Rv

4 0
možnosti