- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Denně se upeče skoro milion bochníků. Jestliže je jednou za rok v bochníku myš, je to celkem slušný výsledek. Mnohem lepší, než třeba nežádoucí účinky u léků...
V potravinářství se vždycky vyskytovali hlodavci. A to, že některý z nich z neopatrnosti spadne do díže, ještě nemusí vyvolat setnutí pekaře.
A kde je foto s tou mysickou? Kde je predmet dolicny?
Tak na tohle bych neposílal nějakou inspekci,ale rovnou policii.A toho pekaře zavřít,až by zčernal jako ta myš.
Jak prosím poškozuje zdraví dobře propečená myš?
Jisté je jen to, že pečení poškozuje zdraví té myši.
Teď se my křesťané budeme bát baštit v pátek chleba, abychom neporušili půst.
...ten se měl prodávat jako sendvič .....
Tak on dostane kus masa navíc a ještě si stěžuje.