Diskuze

Americký Burger King opustil Liberec. Konečně, raduje se hostinský

Nadnárodní řetězec rychlého občerstvení Burger King uzavřel svou pobočku na libereckém Soukenném náměstí. Podle vyjádření provozovatele je to kvůli změně obchodní strategie firmy. Z českého trhu se Burger King stahovat nehodlá. Liberecká pobočka KFC nyní očekává víc hladových.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KECY!!!!!!  "Restaurace měla stálou klientelu, která se stále rozrůstala,"  ;-D Ja jsem z liberce a at sem sel kolem burger kingu v kteroukoli hodinu, nikdy tam nebylo vic jak 6 lidi pohromade ;-D Pan manazer ma asi skresleny predstavy o rozrustajici se klientele. I kdyz je pravda ze jestli tam predtim byly 2 lidi a potom 6, tak se to rozlostlo ;-)

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak - věčně prázdno, chodila jsem vedle do cukrárny na kafe a dortík a v Burgeru prázdno, takže se ani nevidím tomu, že odtáhli. Když už mám chuť na fast, tak jdu do Mekáče nebo KFC.

0 0
možnosti

u protinozcu mame mnozstvi "fastfoodu", od velkych retezcu McD, KFC, Red Rooster a Burger King (nekde pod jmenem Hungry Jacks), pizzerii az po jednotlive podniky v predmestskych ctvrtich smazici na pockani hamburgery, fish & chips a grillovana kurata.

Zadneho zdejsiho provozovatele nebo majitele i jen hodne prumerne restaurace by ani nenapadlo si stezovat na fastfoody jako na konkurenci! Oni nejsou blbi a moc dobre vedi, ze takova stiznost by okamzite znamenala, ze jejich podnik neni o nic lepsi nez fastfood.

 Je videt co za "kvalitu" je podnik pana Duleba!

4 0
možnosti

absolutni souhlas. soudruh hostinsky jeste nepochopil ze lidi maji svobodny vyber.. on je proste nuti chodit k nemu... a oni to nechapou

2 0
možnosti
Foto

Ono je k zamyšlení už jen porovnání životní úrovně podle ceny pokrmu a kdo si onu "bufetovou" krmi kde a za kolik může dovolit. Postačí převést cenu na minuty v zaměstnání. Nutné je brát v úvahu k porovnání nejen průměrný příjem, ale zajímal by mne především příjem minimální. Minimální mzdu platí vesměs pracovní agentury. Jak dlouho tedy pracujeme na menu ve fast foodech a jinde za naše národní menu v jídelně či restauraci?! A dají se vůbec porovnávat tyto pokrmy?

2 0
možnosti

Minimální mzdu má dle statistiky 1% pracantů, a když odečteme ty, kteří dostávají "bokem," tak skoro nikdo.

1 0
možnosti

Proboha, co je to to dudleba, to je nějakej libereckej babica??  8-o

On má restauraci a jako konkurenci vnímá fast food???  ;-D ;-D

7 0
možnosti

D40a80v60i59d 87P85e70t51r

9. 1. 2013 9:03

Liberecký restauratér Ivan Duleba odchod Burger Kingu vítá. "Konečně. Ať si jsou v Praze a servírují tam svá jídla pro tlusté a ošklivé Američany," míní.

Zase nějakej komplex z Prahy ne?! Hlavně, že má pan restauratér na jídelním lístku americký brambory...;-D

8 1
možnosti

Ceska jidla, zdrave, kvalitni... Kasa se hezky, ale jeste by mohl dokazat, z jakych surovin vari. Protoze pokud jako vetsina restauraci v podobne cenove kategorii vede gothaj/eidam ligu s mrazenou zeleninou, tak by mel radsi soupat nohama.

5 2
možnosti

J73a77n 60K95o50h86l

9. 1. 2013 5:59

Duleba vede jednu z nejhorších hospod v centru, tak je jasný že se potřebuje zas trochu zviditelnit v tisku :-) (Podotýkám, že v BK jsem nikdy nebyl).

8 0
možnosti

J55a94n 37L75i20b96i18c38h

9. 1. 2013 4:12

Burger Kingu se u nás nedaří, je drahý a má příliš grilované karbanátky, které nedělají dobře na žaludek. Navíc přišel jako poslední.

0 0
možnosti

J13a45n 87S70t73a87n74c45l

9. 1. 2013 3:30

To srovnani je pro poctivej bufet urazka.

0 0
možnosti

Pokud je pro pana "restauratera" Dukeby konkurenci bufac s haburgery, pak jeho hospoda nestoji ani za mych 100 dukatu.

11 0
možnosti