- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
KECY "Restaurace měla stálou klientelu, která se stále rozrůstala," Ja jsem z liberce a at sem sel kolem burger kingu v kteroukoli hodinu, nikdy tam nebylo vic jak 6 lidi pohromade Pan manazer ma asi skresleny predstavy o rozrustajici se klientele. I kdyz je pravda ze jestli tam predtim byly 2 lidi a potom 6, tak se to rozlostlo
Přesně tak - věčně prázdno, chodila jsem vedle do cukrárny na kafe a dortík a v Burgeru prázdno, takže se ani nevidím tomu, že odtáhli. Když už mám chuť na fast, tak jdu do Mekáče nebo KFC.
u protinozcu mame mnozstvi "fastfoodu", od velkych retezcu McD, KFC, Red Rooster a Burger King (nekde pod jmenem Hungry Jacks), pizzerii az po jednotlive podniky v predmestskych ctvrtich smazici na pockani hamburgery, fish & chips a grillovana kurata.
Zadneho zdejsiho provozovatele nebo majitele i jen hodne prumerne restaurace by ani nenapadlo si stezovat na fastfoody jako na konkurenci! Oni nejsou blbi a moc dobre vedi, ze takova stiznost by okamzite znamenala, ze jejich podnik neni o nic lepsi nez fastfood.
Je videt co za "kvalitu" je podnik pana Duleba!
absolutni souhlas. soudruh hostinsky jeste nepochopil ze lidi maji svobodny vyber.. on je proste nuti chodit k nemu... a oni to nechapou
Ono je k zamyšlení už jen porovnání životní úrovně podle ceny pokrmu a kdo si onu "bufetovou" krmi kde a za kolik může dovolit. Postačí převést cenu na minuty v zaměstnání. Nutné je brát v úvahu k porovnání nejen průměrný příjem, ale zajímal by mne především příjem minimální. Minimální mzdu platí vesměs pracovní agentury. Jak dlouho tedy pracujeme na menu ve fast foodech a jinde za naše národní menu v jídelně či restauraci?! A dají se vůbec porovnávat tyto pokrmy?
Minimální mzdu má dle statistiky 1% pracantů, a když odečteme ty, kteří dostávají "bokem," tak skoro nikdo.
Proboha, co je to to dudleba, to je nějakej libereckej babica??
On má restauraci a jako konkurenci vnímá fast food???
Liberecký restauratér Ivan Duleba odchod Burger Kingu vítá. "Konečně. Ať si jsou v Praze a servírují tam svá jídla pro tlusté a ošklivé Američany," míní.
Zase nějakej komplex z Prahy ne?! Hlavně, že má pan restauratér na jídelním lístku americký brambory...
Ceska jidla, zdrave, kvalitni... Kasa se hezky, ale jeste by mohl dokazat, z jakych surovin vari. Protoze pokud jako vetsina restauraci v podobne cenove kategorii vede gothaj/eidam ligu s mrazenou zeleninou, tak by mel radsi soupat nohama.
Duleba vede jednu z nejhorších hospod v centru, tak je jasný že se potřebuje zas trochu zviditelnit v tisku (Podotýkám, že v BK jsem nikdy nebyl).
Burger Kingu se u nás nedaří, je drahý a má příliš grilované karbanátky, které nedělají dobře na žaludek. Navíc přišel jako poslední.
Pokud je pro pana "restauratera" Dukeby konkurenci bufac s haburgery, pak jeho hospoda nestoji ani za mych 100 dukatu.