Diskuze

On chtěl peníze, oni vliv, hádají se po rozchodu Mattoni s Maurerem

Svátek dobrého jídla se zajedl výrobci minerálních vod Mattoni. Pavel Maurer, zakladatel restauračního žebříčku Grand Restaurant a gurmánských svátků jako Prague Food Festival a Grand Restaurant Festival, se po devíti letech rozešel s tímto sponzorem. Obě strany uvádějí jiné důvody rozchodu a pustily se do sebe nezvykle ostře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jedna osoba, která mi je velmi blízká a pracuje v nejmenovaném pražském 5* hotelu, se účastnila jednání s panem Maurerem. Na té schůzce pan Maurer na rovinu řekl, že pokud hotel zaplatí určitou částku, může se v jeho žebříčku restaurací posunout nahoru.

Tímto článkem se jen a pouze potvrzuje, že pan Maurer není tím nezištným dobrodincem, za kterého se vydává. Je to člověk, kterého zajímají především peníze, etika jde stranou. Marerův výběr je seznam silně zdeformovaný penězi. RvRvRv

1 0
možnosti
Foto

jo a veškeré akce pana Maurera bojkotuju

ať si tam chodí snobové, kteří "kvalitu" jídla měří jeho cenou a pořadím restaurace v Maurerově "katalogu" ;-D

0 0
možnosti

jednou jsem mel moznost ucastnit se hromadne vecere s dotycnym, a jeho sebestrednost prekonala moje obavy. je to namyslenej nabob

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

publikaci toho narcise bych použil jen jako jednorázový prkýnko na krájení bůčku Rv

2 0
možnosti

Jakákoliv akce spojená s Maurerem, které jsem se zúčastnil, byla zklamání.

3 0
možnosti

P84a50v53e29l 43M77a70r60e11k

21. 1. 2013 21:52

Kvalita Maurerových aktivit rok od roku rapidně klesá. V nabídce Grand restaurantu sice ještě i letos najdete solidní podniky (LaDeg, Alcron atd.), ale v daleko větší míře jsou již zastoupeny restaurace dosti pochybné, jejichž kvalita jídla připomíná spíše nabídku nějakého "slevomatu". Bohužel, tohle se dařilo keště před třemi lety úspěšně vyfiltrovat, nicméně honba za stále vyšším ziskem způsobila naprostý úpadek kvality.

8 0
možnosti

Nojo, co na to říct - za vším nejspíš zas stojí jen a jen peníze. Respektive touha po tom, mít jich stále více.

To, že restaurace musí zaplatit nemalé peníze za účast

na festivalu je celkem znamé. A když platit nechtějí, obávaji se, jestli budou v príštím

vydání Grand Restaurant. Jak se zdá, o avizované kvalitě

restauraci rozhodují prachy a ne kvalita jídla... 

Pro mě osobně je kredibilita publikace Grand Restaurant pryč. Je to spíš katalog restaurací. Rozhodně ne český Michelin.

12 0
možnosti
Foto

Měl si rovnou zavolat do Michelinu, ti už mají s gurmánskými hodnoceními dlouholeté zkušenosti...

0 0
možnosti

Plzeň a Bohemia sekt, k jídlu to pravé :)

3 1
možnosti

bohemka je akorát tak na čištění výleek - FREIXENET, A CHATEAU RADYNĚ ruleeez R^

1 1
možnosti

S Bohemia Sekt, to jsou teda gurmeti jako blázen... :-P

5 4
možnosti

To víte, ne každý snídá jako vy - pravý ruský kaviár a šampaňské.

A mimochodem, skutečný gurmet dokáže vychutnat (a pochutnat si) i dobrou polévku hrachovku a dokonce si na ní nemusí nastrouhat půl kila lanýžů.

5 1
možnosti