- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já myslím, že konina je lepší než hovězí. Slyšeli jste někdy o šíleném koni? Ale o šílené krávě jo....
Cesko vdycky mam opravdu rad ale podle mojeho nazoru se kona v ceskych mediich proti polska kampan a vsechno je jen proto ze by bylo zrejme dobre pro ceskou ekonomiku aby polske zbozi zmizely z ceskych obchodu, ze ? Pro priklad- nikdo uz nepamatuji v Polsku nasi afery s technickou soli- mimochodem neni uvedeno ze nekdo se stal aspon nemocny kvuli teto soli. Zatimco v ceskych mediich je porad o tom neco treba v 'Udalosti'. Tak my v polsku mamy analogicky psat o metanolove kauze napriklad cely nasledujici rok a mozna i bat se pit Becherovky ? I kdyz zemrelo desitki lidi (i u nas nekolik) nikoho uz kauza metanolova u nas nezajima.
Problém je, že z Polska o aféře se solí ještě stále nepřišlo ani vysvětlení, ani popis přesně které potraviny tuto sůl obsahovaly. To se pak těžko uzavírá. Becherovka byla v pohodě i v době nějvětší slávy metanolu, ale rum z likérky Drak bych si asi nekoupil ani teď. Podezřelé je, že Polsko je země která k nám má blízko i ekonomikou a tím pádem je podezřelé, že se dá něco v Polsku vyrobit o tolik levněji aby se to vyplatilo vozit k nám namísto naší vlastní produkce. To se musí něco nutně šidit, jinak by to nevycházelo.
Problém je v tom, že polská fabrika vlastněná Iry dodala Irům přesně to, co si objednali.
Je zajímavé, že v polských obchodech tenhle humus nenajdete.
Tak humus to není.Konina špatná není.Špatný je popis složení na obalu.
No myslim, ze se to doveze sem a pri spravne sleve se to proda.
Proč slevu? Čím to bude dražší tím se toho víc prodá. Čecháček totiž musí ukázat, že na to má.
Nějak tomu nerozumím. Jak se mohlo do hanbáčů dostat 29% koňského masa přimícháním přísady obsahující průměrně 4,1% koňského masa
Takže pane "novináři" šup zpátky do páté třídy obecné školy
Docela jednoduše. Hambáče jsou jenom z té přísady, do které omylem nasypali víc koniny. Pracovník co ji tam nasypal byl už propuštěn, protože snížil zisk majitele, tím, že spotřeboval na hambáče mc koniny.
no vybirat si mezi koninou a hovezim, tak vzdycky beru koninu.....nejak nechapu, kde je problem? Konina je rozhodne kvalitnejsi maso nez hovezi
Jen jde o to, že byl určen do ostřkovačů a až vyčůraný čecháček jím ředil alkohol...
Div je, že se takový humus vůbec prodává. Že to vůbec někdo kupuje. Když chci pořádný Hamburger, udělám si jej doma sám z čerstvého masa a nekupuji pomleté "pomeje", které procestovaly půlku světa.
Onehdá jsem si koupil polskou sedačku a za 5 let jsem ji vyhodil. Šunt. Zpráv o závadných polských potravinách přibývá. Já nevím jak Vy, ale já už nic polského nekupuji. Potraviny už vůbec ne, kdybych měl koupit výrobek jednou tak dražší. Zdraví mi totiž nikdo a nic nezaplatí.
Poláci byli,jsou a budou superkšeftaři.O tom není pochyb.A pokud někdo nezakročí,budou zkoušet kam až můžou zajít.Jen doufám,že to nebude mít pro někoho následky
V jádru máte pravdu, až na to "zvolání". Proč by měl někdo zakročovat? Nechť zakročí zákazník sám. Nekupujme Polské zboží a nebude nutné někde zakročovat. Trh má tu úžasnou schopnost samoočisty. Je k tomu potřeba jediná věc, tržně se chovající zákazník.