- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A hele! Tak my v Česku jsme dle jiného článku barbaři, že zabíjíme chuť tataráku kořením. Jsou nám dáváni Francouzi za příklad,co se má do tataráku dávat,no a vida Frantíci zabíjí chuť uzenin zabitými koňmi..tak kdo je tady barbar pane Budínský..?
Co má společného podvod dodavatelské firmy a vědomé vidlácké znehodnocení masa kečupem na talíři v restauraci?
konsky salam v 75 byl u nas bezny,lepsi jk vysocina,za pul ceny,konske kabanosy,,,atd,pozdeji to ojebavali,napsali konina,ale bylo tam samy veprovy tuk,rad bych si dal dnes konsky salam,jak v detstvi
Z té ilustrativní fotografie se mně chce vrhnout. Takže se mně v tom konečně udělalo jasno - koně nejím.
Bida kapitalismu, ubohost duse lidi, kteri toto delaji.
Máte pravdu. V socializmu se takové věci (a že jich nebylo málo) vždy dobře ututlaly a nikdo o nich nesměl napsat ani řádku.