- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vážení demokrati!Když už jste zrušili nucené výseky tak je pochopitelné,že to nuceně poražené maso musíte někam namlít.Do kafilérií ho nevozíte!Celou dobu nám mažete med kolem huby.Koninu v salámu a v různých landšmítech tu žerem z domácí produkce už od doby co jste se ujali vlády.Teď se to náhodou provalilo,jenom proto,že to sem někdo dovezl.
Jetsli to je konina nebo hovezi,neni dulezite.Ze to ale vydavali za hovezi v tom vidim podvod.Jedl jem parkrat konsky salam.Nevidim v tom nic spatneho.Jen nevim,jestli by si to Irove dovolili dodat Nemcum a pod.Tady je videt,za co pokladaji Ceskou zemi jine staty.Ani se jim moc nedivim s ,tim kocourkovem v politickem deni.a popularity komunistu.Ti sezerou vsechno..Dobrou chut krajane..
Ještě horší je, že sem vozíme cukr.
už jsem myslel, že je do toho zapletenej žokej Váňa
Darovanemu ori do huby nekoukej !
Co to je za rezniky....tak se mrknu nato co to ma na hnatech...je to lichokopyto, je to kun, nebo čert, je to sudokopyto, je to krava, nebo koza nebo kure !
No to tedy koukám, kolik mám mínusů. Ví tady někdo, kdo chová koně na maso?
No to nevím, ale většina lidí vozí koně, když přijde čas, na jatka a ne do kafilerky.
Konina je dobrá, hlavně aby v tom byla čertsvá! Ale vážně, jedna firma z Irska nerovná se Irové jak prezentuje tendo bulvár... a není třeba omezovat svobody (pohybu zboží) všem tedy pak i poctivým výrobcům i prodejcům nejen z Irska či z Polska. Je vidět že kontrola konečně funguje a né že né, jinak by se na to ani nedošlo! Za komoušů ani netušíte co vám místní státní monopoly- jejichž jsem byl rukojmým za bolševika za ostnatým drátem, mlely do salámu Místním(!) výrobkům měli tu drzost říkat např. "Frnaktfurtský" párek... Nebo: "italslé"(!) špagety, výroba: n.p. Česká(!...) Lhota
Mýlíš se Eduarde.Komunisti prodávali koninu pouze na nuceny výseku a to jak maso tak salám.Cena za maso,ať přední nebo zadní,byla paušální a bez kosti.Konina s kostí na polévku se neprodávala.Salám stál 10Kč/kg.Do koňského salámu se v malém množství přimílalo vepřové.Jinak frankfurtský párek se nyní také nedělá ve Frankfurtu,zrovna tak jako se nedělal i za komunistů.Navíc,ten komunistickej frankfurtský jsi mohl vařit půl hodiny a nepraskl,protože byl z masa.Ten demokratickej frankfurtskej ti praskne ještě dřív než se ohřeje,protože v něm není maso ale sračky.Výrobky "Česká Lhota n.p." co se potravin týká,byly kvalitnější než současný demokratický sajrajt.
to nic neni , konina v hovezim....ja si fcera koupil mrkef a byla v ni kedlubna !
Jeden nezodpovědný obchodník i když z Irska, možná, nerovná se Irové! Vy pisálci...
Hnus ! Nechápu, proč se musí maso k nám vozit až z Irska ? A ještě "pančované" ! Nechci jíst koně ani psy ! To je asi ta slavná EU politika...místo aby byly dobré tradiční domácí zdroje, vozí se "suroviny" přes půl Evroky sem a tam, aby vydělali i přepravci...Fuj.
Nechápu proč někomu vadí že si dováží kdo chce co chce??? Mě spíše zajímá, že někdo idělal podvrh neuvedením obsahu této komodity a nic víc! Svoboda trhu i mezinárodního je jedna věc a právo každého!!!, naštěstí a hygiena a předpisi a porušení kýmkoliv, lhostejno zde místní nebo "zahraniční" firma! (hranice naštěstí již nejsou a nejsu tak rukojmí jen místních monopolů vyrábějící donedávna ještě horší nekvalitu...)