- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a kde byse tam vzalo...všechno sežrali u nás v Evropě
Já jen čekám, kdy se objeví to lidské maso, vždyť je to škoda spalovat či zakopávat
Měli by začít přidávat vepřový do všeho a aspoň by byl klid od náboženských fanatiků.
Vzdyt jde jen o smes zivocisnych bilkovin. Nic nebezpecneho.
Pomalu už bude aktuální vše testovat i na lidské maso
Já furt nevím, co má bejt. Pokud je to opravdu MASO, tak snad zakovej problém neni, ne? Jasně, pokud někdo nesmí to či ono třeba kvůli víře, tak holt musí počítat s tím, že se o jídlo musí aktivně starat, případně si vařit sám.
-
Furt lepší, než když si u nás koupíte VEPŘOVOU konzervu. Tam dělaj půl hmotnosti namletý kuřecí kosti a zbytek je vepřová kůže nasáklá vodou.
Ne každému vyhovuje, když mu lžou, ale proti gustu...
Ja si fcera koupil mrkef, a byla v ni kedlubna !
A při rozboru zjistili stopy mandarinky.
Mám kliku,že nejsem ani muslim,ani žid.
Jinak by to se mnou seklo!
Ja nejsem muslim ani zid, ale veprove moc rada nemam.
Kozí mám rád. Osla ani buvola jsem ještě nejedl, ale rád bych ochutnal. A co se týče mohamedánů - u nás běžně hospody dělají dršťkovou z vepřových žaludků místo z drštěk, buchty a koblihy se tradičně smaží na sádle...