- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
manžel si kdysi koupil od Hamé luncheon meat, cca před sedmi lety. Po ochutnání se písemně dotazoval firmy, proč nechutná jako "dřív". Odpověděli, že na něj již nedostávají dotace, proto tam dávají méně masa :DDD to co si oni dovolí prodávat jako potraviny, by ani zvíře dobrovolně nejedlo :O ...a nepomůže ani "trendy" přebal ;)
Tak tak, moje maminka za komoušů dělávala smažený luncheon-jako rychlovku. Mívala jsem to ráda. I řekla jsem si, někdy v roce 2000-2001, že ho udělám taky. Koupila jsem ho, vyklopila z konzervy, oškrábla asi 1/3 obsahu konzervy-tuku. Zbytek obalila v trojobalu, abych následně po vyjmutí z pánve, vytáhla dutou strouhanku, neb luncheon vytekl.....
Konečně na to lidi přišli, že než kupovat blafy kam se melou psi i s boudami je lepší si sám uvařit. Trvá to trochu déle, ale člověk si pochutná, méně utratí a pokud si zvykne jíst další den stejné jídlo není to zas tak pracné. Já třeba navřím kupu meruńkových knedlíků z tvarohového těsta a dám to zamrazit. Pak jen vytahuji sáčky, máslíčko a perník, mák... mňam.
Já jen místo perníku mletý máček... mňaminky.