Diskuze

Je vidět, že si lidé více vaří a pečou doma, říká šéf Hamé

Češi v době krize méně kupují konzervy a polotovary, raději si sami vaří, konstatuje v rozhovoru ředitel společnosti Hamé Martin Štrupl. Také proto se ale prodává více džemů. Nově společnost viditelněji označuje kvalitu svých výrobků a začne prodávat novou řadu hotových jídel do mikrovlnky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

manžel si kdysi koupil od Hamé luncheon meat, cca před sedmi lety. Po ochutnání se písemně dotazoval firmy, proč nechutná jako "dřív". Odpověděli, že na něj již nedostávají dotace, proto tam dávají méně masa :DDD to co si oni dovolí prodávat jako potraviny, by ani zvíře dobrovolně nejedlo :O ...a nepomůže ani "trendy" přebal ;)

3 0
možnosti

Tak tak, moje maminka za komoušů dělávala smažený luncheon-jako rychlovku. Mívala jsem to ráda. I řekla jsem si, někdy v roce 2000-2001, že ho udělám taky. Koupila jsem ho, vyklopila z konzervy, oškrábla asi 1/3 obsahu konzervy-tuku. Zbytek obalila v trojobalu, abych následně po vyjmutí z pánve, vytáhla dutou strouhanku, neb luncheon vytekl.....  ;-D;-D

0 0
možnosti

J54a12n 82F65r26o15l90í46k

3. 3. 2013 12:49

Konečně na to lidi přišli, že než kupovat blafy kam se melou psi i s boudami je lepší si sám uvařit. Trvá to trochu déle, ale člověk si pochutná, méně utratí a pokud si zvykne jíst další den stejné jídlo není to zas tak pracné. Já třeba navřím kupu meruńkových knedlíků z tvarohového těsta a dám to zamrazit. Pak jen vytahuji sáčky, máslíčko a perník, mák... mňam.;-)

1 0
možnosti

R^R^R^ Já jen místo perníku mletý máček... mňaminky. R^

0 0
možnosti