Diskuze

VIDEO: Stačí omýt. V polském masokombinátu „recyklovali“ plesnivé maso

V Polsku uzavřeli závod na zpracování masa kvůli podezření z toho, že jeho zaměstnanci přidávali shnilé suroviny do dalších výrobků. Firma tak mohla dodávat zdraví škodlivé šunky a klobásy. Na případ upozornila polská veřejnoprávní televize TVN24.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

A nemůžou si za to lidičky tak trochu sami? Proč nakupují maso v supermarketech? Za mých mladých (dávných) let jsem šampon kupoval v drogérii,  papír v papírnictví, a maso u řezníka.

0 0
možnosti

A z jakého důvodu bych si měl myslet, že ten řezník je menší šizuňk, než supermarkety a být si jistý, že taky neprodává podobný hnus?

0 0
možnosti
MH

Poláci majú aj dobré výrobky, len tí poctivci doplácajú  na dobytok ktorý chce poslať ludí do špitálov...možno sa ale jedného dňa konečne ludia naučia chodiť k masárom do krámkov a nekupovať vakuové maso pofidérneho pôvodu v megamarketoch

0 0
možnosti
BK

Kupujte vše levné a polské - dobrou chuť

0 0
možnosti

100 let za opicema. Žabaři

Jak je uvedeno v článku, u nás se takto začlo podnikat již před lety (Julius Meinl, AHold)

0 0
možnosti
JF

J49a32n 78F64r47ý12d67l

10. 3. 2013 19:03

Mě vždycky pobaví, že nakonec je to chybou zaměstnance :-)

Představte si, že z vlastní vůle zaměstnanec Albertu si přidělával práci a přelepoval nálepky u už prošlých salámů. Vedení v tom bylo naprosto nevinně.

Tady to dopadne určitě podobně:-)

0 0
možnosti
PK

P16e81t84r 83K20o88c

9. 3. 2013 20:04

To by mně zajímalo, co by říkal nyní ten hlupák, který v nedávném TV pořadu Jílkové zuřivě bránil nekvalitní polské potraviny a každého, kdo tam odsuzoval celou řadu polských potravinářských malérů, které se provalily během několika měsíců, napadal a choval se jak šílenec. Protože to byl evidentní hlupák, zřejmě by prohlásil i tento malér za lež. I když jej náhodou tentokrát objevili sami Poláci.

4 2
možnosti
Foto

I63v92a16n 12M57a94r26e83k

9. 3. 2013 17:49

Vždy se říkalo : "Polská není ani veš dobrá" >>>a platí to stále   ! ! ! Rv Rv Rv

8 1
možnosti
JW

Takové články už nikoho nemůžou překvapit.My už kupujeme maso a výrobky pouze u známého řezníka,takže má naší důvěru. R^

6 1
možnosti
JS

J10i79r58i 88S64m69i95t43e64k

10. 3. 2013 10:18

Jediná důvěra je vypěstovat a vychovat si sám doma!!!!! Řezník take potřebuje prodat.;-)

1 0
možnosti
LV

Až si lidi uvědomí, že kvalitní šunka, klobása pod 200 Kč nejde vyrobit, tak budou v obchodech i kvalitní suroviny.

Buď se nadopuje vodou, u klobásy tukem nebo se použijí praktiky viz článek.

4 2
možnosti
VF

U nás je specifický trh.Šunka je drahá třebas 250 kg kilo a stejně je to šunt, klobásy to samé. Ani u řezníka není žádná záruka

4 1
možnosti
MS

Poláci byli odjakživa kšefťáckej národ,hlavně co nejvíc vyrejžovat. :-(

8 1
možnosti