- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Osobně bych byl rád, kdyby se koncerny zajímaly o kvalitu dodávaného jídla víc, než o ten vzhled. Co je to platné, když bude těstovina vypadat jako růže, když bude hnusná? Lístky budou rozvařené a tlustší střed nedovařený. Stejně se nic nevyrovná klasickým čerstvým těstovinám dělaným rukama. Pokud budu chtít nevšední zážitek a potěšit oko netradičními variacemi, tak si zajdu na molekulární kuchyni.
Vzhled prodává lépe, než nějaká kvalita...
Život bude stále větší show, přitom alespoň mně jde především o chuť testoviny - a mohou to být tvarově i kolínka jako ve škole - alias sekaný potrubí ...
20 těstovin za 20 minut? To už bude opravdu rychlejší si zajít do restaurace.
Vypadá to dobře. Jak se říká, jeden obrázek za tisíc slov..
A už někoho napadlo, že by to třeba mohl vytvořit ten kuchař normálně? Udělat si těsto, zapojit ruce a tu věc na krku?
Tak některé nápady půjdou ručně udělat asi dost těžko.