Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Za polévku platíte podle teploty. V mrazech restaurace v USA platí vám

Čím je větší zima, tím méně zaplatíte za polévku. A pokud jsou opravdu tuhé mrazy, zaplatí restaurace vám. Tímto jednoduchým trikem lákají zákazníky tři americké restaurace Mather's LifeWays.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J94i27ř47í 33D49v15o84ř51á79k 3461711535867

a na reklame usetri 9999999 dolaru

0/0
30.1.2014 22:11

P31a52v30e31l 55Ž15e48r68n22í41č43e20k 9352362116942

Docela se mi libí ten terminus technicus "evropská nula" :-) Dokonce to odpovídá i Australské nule...

+2/0
30.1.2014 16:25

J26a87n 30S48a60l94o35m80o89n 4299800331645

No jo, novinářský stupnice holt mají jiné jednotky než SI ;-D

0/0
31.1.2014 9:52

P73e19t21r 54Ž89á70k 1177413518163

Zaplatí $0.32, což je 32 centů. Nikoli 0.32 centů.

+10/0
30.1.2014 11:58

M54a43r49t68i25n 52B17a60l84á46ž 3890840215892

Asi všetci si pamätáme na legendárny problém so $0.02... smutné, že ešte aj potom je niekto schopný napísať takú hovadinu.

+1/0
30.1.2014 14:00

M63a66r49e29k 64V56y45m93a93z78a51l 5338126682290

[>-] Jak jste to myslel? Jaký legendární problém?

+2/0
30.1.2014 14:18

M81a66r54t57i71n 76B41a98l19á87ž 3900150175892

http://verizonmath.blogspot.com/2006/12/verizon-doesnt-know-dollars-from-cents.html

0/0
31.1.2014 14:35

M68a97r34e89k 56V96y54m75a23z61a10l 5818516742300

Aha...

0/0
3.2.2014 15:29
Foto

M85i57r97o58s88l18a15v 89S74t33e98i58n58e59r 6598664323545

V zimě ovšem v Čechách bývá polévka hustší- hrachová, kulajda, bramboračka nebo čočková. Na obrázku z USA vidíme vodovou polévku z prášku s jakýmisi nudlemi. Pomalu se to šíří i do Evropy, kde mají více, než jednu polévku v nabídce, bývají ty alternativní zpravidla z plechovky nebo sáčku. Zkusil jsem už několik různých nabídek drštkové ve skle nebo ve střívku- ani jedna nestála za to. Z gulášové polévky v plechovce se mi dělá zle.

+7/0
30.1.2014 11:05

M47i95c34h74a20l 49N68e46z40v91a34l 9703234774

Na obrazku to opravdu vypada jako Campbells z plechovky. Ale v hrnci ve videu to vypada celkem huste. Asi nalili malo vody :-)

0/0
30.1.2014 11:24

P81e20t11r 81S10i39m83e90k 6201483739404

home made fresh soup za 3GBP, značkový hotel uprostřed Anglie > kuchaři otvírají pětilitrové konzervy plne koncentrátu, lejou do toho teplou vodu z kohoutku a prihřívají. Fresh juice - nůžkama se šmikne koncetrát, vyleje se do plastového kbelíku a zředí vodu z vodovodu. čerstvá míchaná vajíčka - ohřev směsi z plastového kanystru. apod.

+9/0
30.1.2014 11:57

J88a74n 98S38a27l37o35m71o12n 4169820551655

No, prostě neumí vařit, to je všechno ;-D

0/0
31.1.2014 9:52

P73e87t74r 39F33e79i73g50l 5978283740672

Moje manželka umí tak výborný domácí svačinový polívky, že si je nikde ani moc nedávám...to už opravdu musí být...

...

Celkově kvalita polívek jde v restauracích dolů...soutěž o nejnižší cenu oběda sráží kvalitu...:-P

0/0
30.1.2014 13:39

J48a28n 57S24a57l30o34m45o92n 4219420741375

A přitom je to blbost, protože ty přípravky bývají mnohdy dražší než čerstvé suroviny.

0/0
31.1.2014 9:55

J85a50n 24S57a14l92o44m71o58n 4309650421915

Ono dost záleží na výrobci. Míval jsem rád držkovky z místní masny (ve střívku), to dělal nějaký menší výrobce a byla moc dobrá (říkám byla, protože už jsem se k ní pár let nedostal), stejně tak, jako si kupuju v menší masně místní huspeninu, která je jak domácí :-).

0/0
31.1.2014 9:54







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.