Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Za polévku platíte podle teploty. V mrazech restaurace v USA platí vám

Čím je větší zima, tím méně zaplatíte za polévku. A pokud jsou opravdu tuhé mrazy, zaplatí restaurace vám. Tímto jednoduchým trikem lákají zákazníky tři americké restaurace Mather's LifeWays.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J30i12ř52í 62D29v24o39ř24á32k 3831201305617

a na reklame usetri 9999999 dolaru

0/0
30.1.2014 22:11

P77a79v28e96l 18Ž58e30r36n89í93č48e84k 9162572406732

Docela se mi libí ten terminus technicus "evropská nula" :-) Dokonce to odpovídá i Australské nule...

+2/0
30.1.2014 16:25

J11a52n 83S76a24l32o50m32o27n 4379660141625

No jo, novinářský stupnice holt mají jiné jednotky než SI ;-D

0/0
31.1.2014 9:52

P35e80t76r 29Ž34á11k 1937673678463

Zaplatí $0.32, což je 32 centů. Nikoli 0.32 centů.

+10/0
30.1.2014 11:58

M73a74r66t10i74n 61B68a79l38á32ž 3660910205182

Asi všetci si pamätáme na legendárny problém so $0.02... smutné, že ešte aj potom je niekto schopný napísať takú hovadinu.

+1/0
30.1.2014 14:00

M76a77r10e64k 94V55y85m40a91z69a84l 5418236132390

[>-] Jak jste to myslel? Jaký legendární problém?

+2/0
30.1.2014 14:18

M38a15r72t17i84n 25B40a49l56á82ž 3310510745962

http://verizonmath.blogspot.com/2006/12/verizon-doesnt-know-dollars-from-cents.html

0/0
31.1.2014 14:35

M33a33r12e24k 83V19y25m33a26z67a13l 5508286882350

Aha...

0/0
3.2.2014 15:29
Foto

M17i15r75o37s66l35a92v 38S85t47e11i91n61e69r 6258484713635

V zimě ovšem v Čechách bývá polévka hustší- hrachová, kulajda, bramboračka nebo čočková. Na obrázku z USA vidíme vodovou polévku z prášku s jakýmisi nudlemi. Pomalu se to šíří i do Evropy, kde mají více, než jednu polévku v nabídce, bývají ty alternativní zpravidla z plechovky nebo sáčku. Zkusil jsem už několik různých nabídek drštkové ve skle nebo ve střívku- ani jedna nestála za to. Z gulášové polévky v plechovce se mi dělá zle.

+7/0
30.1.2014 11:05

M87i26c71h61a17l 20N87e55z29v89a48l 9893264224

Na obrazku to opravdu vypada jako Campbells z plechovky. Ale v hrnci ve videu to vypada celkem huste. Asi nalili malo vody :-)

0/0
30.1.2014 11:24

P88e31t66r 57S23i46m98e69k 6661973199854

home made fresh soup za 3GBP, značkový hotel uprostřed Anglie > kuchaři otvírají pětilitrové konzervy plne koncentrátu, lejou do toho teplou vodu z kohoutku a prihřívají. Fresh juice - nůžkama se šmikne koncetrát, vyleje se do plastového kbelíku a zředí vodu z vodovodu. čerstvá míchaná vajíčka - ohřev směsi z plastového kanystru. apod.

+9/0
30.1.2014 11:57

J96a71n 23S41a63l97o87m12o55n 4349460901425

No, prostě neumí vařit, to je všechno ;-D

0/0
31.1.2014 9:52

P24e30t55r 46F46e18i95g97l 5208743490792

Moje manželka umí tak výborný domácí svačinový polívky, že si je nikde ani moc nedávám...to už opravdu musí být...

...

Celkově kvalita polívek jde v restauracích dolů...soutěž o nejnižší cenu oběda sráží kvalitu...:-P

0/0
30.1.2014 13:39

J92a80n 24S50a51l27o12m93o19n 4119120571575

A přitom je to blbost, protože ty přípravky bývají mnohdy dražší než čerstvé suroviny.

0/0
31.1.2014 9:55

J75a16n 36S28a34l86o75m42o20n 4329130831495

Ono dost záleží na výrobci. Míval jsem rád držkovky z místní masny (ve střívku), to dělal nějaký menší výrobce a byla moc dobrá (říkám byla, protože už jsem se k ní pár let nedostal), stejně tak, jako si kupuju v menší masně místní huspeninu, která je jak domácí :-).

0/0
31.1.2014 9:54







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.