- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A hlavně musí vaření bavit ja vařím třicetpět let od svých rodičů jsem se to naučil a jsem jim vděčný
Nevím nakolik bylo honoceni objektivní. Četl jsem i tento článek v novinách, kde je daleko obsáhlejší vč informace o tom kdo výrobky hodnotil. Většinou to byli lidé kteří v gastronomii podnikají. A tady si myslim, že dochází ke střetu zájmů. Za a) přeci nevychvalim lidem něco cim jim řeknu že si stačí koupit vozovku než-jít do restaurace. Za b) pokud hodnotím jídla kupovane v cenové relaci okolo těch 70kc mlsnym jazykem resturatera tak věřím že lepší než za 3 to nebude. Ať to příště hodnotí obycejni lidé.
Ach ta korekce v mobilu vozovku=hotovku
Lidé by užměli pochopit,že v těch hangárech cokoli s názvem polotovar jsou nedobré,nechutné a nezdravé věci. Včetně těch nedopečených zkvašených pečiv a krémů etc. Člověk si může spoustu věcí udělat chutně a sám a daleko levněji. Zboží musí,jako všechno nyní ,dělat pouze dojem.Srágory nekupovat!!!
... UŽ DÁVNO VÍM ŽE JEDINÉ CO JE NEOŠIZENÉ A POCTIVÉ NA TĚCHTO PRODUKTECH JE DPH !!! ...
Ježiš ty chlapi v sukních tady zase...To je normálně úpadek lidstva.
Tak jo hošové. Až uvaříte zdravě, čekaj na vás mop a schody.
Jinak samozřejmě argumentovat, že sedmdesát korun stojí ´lepší´jídlo v hospodě, je nesmysl. Hotovka za sedmdesát korun bude ještě větší odpad. Leda že ta hospoda vyváří na svý náklady z lásky k bližním.
Na zdravé jídlo se vám pane kolego mužu vy.. Ale i ten bůček je lepší, když si ho udělám pořádně.
Myslím, že i leckterá jídla pro psy budou hezčí a chutnější ;-) Jsem línej vařit, jednak kvůli lenosti samé, ale i kvůli nutnosti shánět suroviny. Ale TOHLE kupuju v absolutně nejhorší nouzi, kdy dojdou všechny jiné alternativy. A to ještě vybírám jedině nějaké variace rýže+omáčka, což se dá přežít. To ostatní ne. A to si i při pojídání toho, co se dá přežít, nadávám, co jsem to za tydýta, že jsem si to koupil a říkám si, že přece není možný, aby někdo něco takovýho vyrobil a prodával.
Přitom si vybavuju, že to jde i tímhle způsobem, že třeba třeba v Praze na Vinici prodávají také hotovky do mikrovlnky, ale to je nějaká malá firma, má to kratší trvanlivost, velkej výběr, podobnou cenu a člověku to i chutná...
s tím psím "žrádlem" v konzervách jste mi připomněl díl Pekla na talíři od Vaňka, kde testovali hovězí konzervy. A absolutním vítězem se stala konzerva psího, která nejen že měla největší podíl masa (kostky masa místo haše), ale byla dokonce z telecího
Taky mě tato jídla příliš neoslovila. A to nejsem žádný gurmán, jídlo beru spíš jako nutnost.
Na druhou stranu, jaké jsou alternativy? Pizza do trouby? Ok, ale pod slovem "jídlo" si představuji něco, co bude hned a ne čekat 15-20 minut. Objednat? Platit 2x denně dovoz? Tak bohatý skutečně nejsem.
V tomto ohledu se mi líbí život v US a v UK. Naopak ve Francii a Španělsku jsem trpěl hlady a byl živ jen o bagetách s máslem.
Vy se koukám dlouhého důchodu bát nemusíte...
Může někdo dát tip na obědy v krabičkách v oblasti ústeckoorlicka? Bereme obědy z jedné gastro jídelny, ale je to jak se píše v článku, samý škrob, porce poloviční než v začátcích, brkaše bez mléka a bez másla atd..
Zkus se zeptat v nějaké větší podnikové jídelně, nemocnici apod.
Třeba náš podnik vloni rekonstruoval kuchyni, při tom si do ní pořídili rychlomrazák a od té doby zamražují přebytky. A protože máme výborný personál, který umí udělat skvělé jídlo, tak si spousta lidí přestala kupovat stejně dostupné konkurenční mraženky a berou si ty naše. Navíc ta porce bývá ještě tak o polovinu větší než na talíři (kompenzace chybějící polévky) a pouze týdenní trvanlivost nikdo neřešíme, protože se to zblajzne na noční kolikrát ten samý den
Vysvětlí mi někdo, proč toto lidi kupují? Jestli to stojí 70 korun, tak to určitě není kvůli finanční tísni. Uvařit si oběd, nebo večeři vyjde levněji. Jediné, co mně napadá je, že jsou líní vařit. Pak je tu chuť jídla. Když je to tak hnusný, tak proč to lidi za ty peníze kupují? Já prostě některé věci nedokážu pochopit...
Nekdo proste nema k vareni, ani k jidlu vztah ... znam i lidi co jim to vylozene chutna. Maji spatne navyky z domova. Pridam jeste, ze nemaji ani cas varit.