Diskuze

Česko si udrželo dvě michelinské hvězdy. Dobrých restaurací přibylo

Restaurace Alcron hotelu Radisson Romana Pauluse a La Degustation Oldřicha Sahajdáka mají už třetí rok prestižní michelinskou hvězdu. Rozhodli o tom komisaři v nejnovějším evropském kulinárním průvodci na rok 2014. Praha je v něm jako jediné české město.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Drzim si svou galusku Michelin jiz leta a zadna slava se nekona.

0 0
možnosti

J16i62ř36í 15H51o41r50á57k

12. 3. 2014 20:23

a co Pohlraich s Babicou.....to jsou ty hvězdy, nééééé ???!  ;-)

0 1
možnosti

Polreich ocenění ale dostal Horáku ;-) Vygoogluj si které restaurace mu patří ať nejsi za trumberu i příště ;-)

2 0
možnosti

J53i20ř97í 51H15o59r37á29k

12. 3. 2014 20:18

co na to , vole, Pohlrajch ?????

0 0
možnosti

M29a94r23e77k 39T83ů79m90a

12. 3. 2014 17:29

Obrovská gratulace pánům Paulusovi a Sahajdákovi k michelinským hvězdám. R^

4 0
možnosti

A Polrajchovi za poměr kvalita/cena ;-) To mi příjde mnohem vypovídající než uvařit top z top surovin ;-)

3 0
možnosti

J83a39n 98Z54e98l62i91n47a31r

12. 3. 2014 16:40

To je zas kecu, do techto restauraci se chodi hlavne proto, ze takove jidlo si vetsinou doma proste neudelate, protoze to neumite a dost tezko muzete umet. A na te spicce ty suroviny a dalsi naklady jsou tak vysoke, ze museji logicky za to jidlo chtit vic.

3 0
možnosti

J53a30n 52N85o27v75á55k

12. 3. 2014 16:27

Byly doby, kdy jsem jídlo považoval jen za životní nutnost ... časem se mi stolování změnilo na relax, odpočinek a zážitek. Ale to chce mít na to čas.

Jsem moc rád, že v ČR pořád přibývají dobré (a tématické) restaurace. R^

6 0
možnosti

K88a16r17e14l 19N84e15č92a45s

12. 3. 2014 16:11

Hodnotit  kvalitu a uroveň českého veřejného stravování podle těchto restaurantů je jako posuzovat niveau nomenklaturního zdravotnictví podle SANOPSU. Stále se zde vznáší odeur kapes naplněných nivou vymáchaných v  broskvovém kompotu. Albert, Penny a smažák z Dobré mňamky - to je český standard. :-)

1 0
možnosti

Lepší se to, pomalu ale snad jistě.

2 0
možnosti

Trochu zavádějící nadpis. Česko si nic neudrželo, protože nic nemělo. Pouze 2 restaurace v ČR obhájily m.h. a upřímně,, není fér aby si ČR přisvojovala úspěch soukromých společností...

Mimochodem 100% společníkem jedné z těch dvou jmenovaných restaurací jsou ve skutečnosti 2 rakouské společnosti se sídlem ve Vídni.

1 8
možnosti

P92e20t48r 91V57o81s62t26r60ý

12. 3. 2014 15:58

No ale pokud vím, tak ty restaurace jsou v Česku, nebo ne? Takže nadpis není vůbec zavádějící. Pokud budu na cestách hledat michelinskou restauraci, tak budu zjišťovat jestli a kolik jich v tom kterém státě je a ne jestli je vlastní nějakej Tatar...

7 0
možnosti

Radost mám z Pot au Fue, na to že otevřeli v září... Kracík je fakt borec a poměr kvalita / cena je fantastický, možná nejlepší z těch všech... Le Terroir by měl dostat hvězdu...

0 0
možnosti