Diskuze

Kuchařům oceněným průvodcem Michelin se daří v byznysu

Českým kuchařům, které ocenil průvodce Michelin, se podnikatelsky daří. Mění se v byznysmeny, manažery, reklamní tváře a vedoucí kurzů vaření. MF DNES mezi nejlepšími z nich zjistila, že všichni letos expandují.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není problém utratit v restauraci několik tisíc ale vydělat  je ,Pro čtyř členou rodinu není problém ve slušné restauraci utratit 4,500kč a potom se běž pást na louku.

0 0
možnosti

Najim se nejlepe doma. Kvalitní ingredience se vaří skoro samy a kdyz k tomu pridate lahev vhodneho vina tak nepotrbujete zadne bistro. V jednoduchosti je sila a kdyz zacnete s kvalitni surovinou tak to nemuzete zkazit (pokud do toho nenasypete tisíc příchutí a tunu soli jak je v cesku nemilym zvykem)

0 0
možnosti

Každý si muze vyčlenit jeden den v týdnu na kvalitní večeři. Nakoupit kvalitni ingredience nestojí zas o moc více. To se pak uz vaří samo s minimální intervencí. Přidejte k tomu rozumnou lahev Burgundskeho a mate doma s manželkou daleko lepší - a zdravější večeři nez nekde v hogofogo bistru. Dobre jidlo zacina v hlavně a konci v břiše.

0 0
možnosti

A co má společného kvalitní domácí vaření s tím, že někdo rád se svým milých doprovodem občas navštíví restauraci či bistro s kvalitní a vyhlášenou kuchyní?

1 0
možnosti

Po přečtení diskuze je mi jasné, že Češi stále nevidí rozdíl mezi tím "nacpat si pupek gulášem" a "dát si degustační menu". Degustační menu je většinou nastavené tak, abyste ochutnali zajímavé/netradiční kombinace kvalitních surovin, potažmo jídel, rozšířili si obzory a zažili příjemný zážitek. Po takovém menu nemá být člověk přežraný, že musí povolovat opasek. Vlastně člověk nemá být přežraný nikdy...Degustační menu je o úctě k potravinám, kuchařům, vychutnávání a gastronomii.

17 2
možnosti

Nemusíte poučovat - v téhle diskusi si, myslím, zrovna dost píšících ví, co ten koncept znamená, a mají s tím zkušenost - jenže prostě ne každému to sedí. Mně třeba ne - vadí mi to velké množství různých chutí najednou. Přitom opravdu oceňuji šéfkuchaře Sahajdáka za propagaci české kuchyně a její moderní provedení - ovšem pokud se chci dobře najíst (a ne, nemyslím tím přecpat), tak půjdu do Terasy u Zlaté studně, protože tam mi to sedí líp.

1 1
možnosti

J29a98n 31N53o94v98o47t63n71ý

16. 3. 2014 10:01

Dát za jídlo v restauraci 1000 a více korun je bláznovství ... Navíc po těch přeplácaných šlichtách a pro trávení neslučitelných kombinacích je člověk akorát blbě ... Kdyby si dal jednoduché, výživné, nesnobské jídlo, bylo by mu mnohem líp.

1 13
možnosti

Dat za vyborne jidlo v restauraci 1.000 Kc je pro nekoho, kdo vydelava slusne penize, uplne normalni. Sam jsem schopen se obcas takhle utrhnout. Ale chapu, ze urciti lide to budou odsuzovat, nebot maji proste trochu omezenejsi mysleni a vyhody toho pocinu nejsou schopni (ani ochotni) ocenit.

14 2
možnosti

J44i78ř32í 88M61a12c88e78k

16. 3. 2014 6:54

Poněkud to nechápu. Jak může být Paulus dobrý kuchař, když dělá reklamu na Lídl, v němž se prodávají převážně nekvalitní trvanlivé potraviny plné chemie?

5 25
možnosti

Co na tom nechápete? Paulus je vynikající kuchař, zajděte se přesvědčit do Alcronu, ale za hodně peněz udělá prostě i reklamu Lidlu. To není přece o tom, jaký je kuchař.

8 0
možnosti